Szülés előtt hány nappal jelentkeznek ezek a tünetek? Már nagyon türelmetlen vagyok.38+5 km
Először is én teljesen átérzem, mert ugyanígy voltam. Türelmetlen voltam és olyan sokminden volt jelnek, csak az igaz, hogy semmit se lehet teljesen biztosan jelnek venni. Ezek mind jelenthetik azt, amit a terhességi korod, még ma éjjel is megszülhetsz. De kihúzhatod még 1-2 hétig is.
Természetesen sokat is olvasgattam (nagyon sokat) és a legtöbb kismamának, akinék a végére lett duzzadt az arca, pár napról írtak, de akadt, akinek 2 hétig is. Nálam kb 1 hét volt, ha jól emlékszem.
IBS van nálam így a hasmenésről nem tudok nyilatkozni, arra én nem keresem az okokat. Jön és kész nálam. Volt ez így terhesen is, 37 hetesen is beleestem egy hasmenéses időszakba. Szülés előtt bezzeg nem, csak miután egy fájás alatt (5-6 perces volt már) elfolyt a magzatvíz.
Kitartást!
Igen :) junius 10.-en
Ma vagyunk 6 hetesek.
Kivárta a végét a drágám.
Nyakdugó távozott 9.en és onnantol indult a mandula :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!