Vannak a szülésnek olyan jelei ami néhány nappal korábban jelentkeznek? Mik azok?
Figyelt kérdés
2013. jan. 7. 08:21
1/4 anyács válasza:
Kicsit vicces, de én két nappal előtte bevackoltam a gyerekszobába a földre! Kb mint a kutyák :)
2/4 anonim válasza:
Nekem az volt,hogy éjszaka például nem tudtam aludni,és nem is voltam se álmos se fáradt!Valamint éjszaka mindig a cukros kakaót ittam(ami két deci kakaóban legalább 10 teáskanál cukrot jelentett:).
Szerintem gyűjtöttem az energiát a szülésre.
Ja és szülés előtt egy két nappal elhagytam a nyákdugót amiből már tudtam,hogy"helyzet"lesz:)
3/4 anonim válasza:
Nyákdugó távozása,sürübb keményedés,lágyabb széklet.
4/4 anonim válasza:
Szülés eéött 2 nappal kezdődtek a kemény jóslók, napi kb 4-5 normális széklet, és faltam a csokit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!