Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg eltorzul az arc...

Tényleg eltorzul az arc néhány nappal a szülés előtt?

Figyelt kérdés
még csak a 35. hetet taposom és nagyon eltorzult az arcom. Vizesedek is ettől is szépen kikerekedett. Viszont azt mondják akikkel találkozom, hogy teljesen megváltoztak a vonásaim. Meg van puffadva az orrom és a szám körül. Egyre másra mondogatják, hogy tuti biztos nem húzom ki április közepéig. Hétfőn voltam fogorvosnál mert az egyik fogam az utóbbi napokban érzékeny a hidegre-melegre. Meg akartam csináltatni, de a fogorvos sem nyúlt hozzám. Mosolyogva mondta, hogy itt nagyon látszik, hogy hamarosan baba lesz.Hiába mondtam neki, hogy még egy hónapom van, ő csak kedvesen mosolygott és mondta, hogy nem lesz az egy hónap. Majd ha megszültem akkor megcsinálja fogam. Most aztán jól beparáztattak ezzel. Nektek mi a véleményetek, tényleg lehet adni az ilyen babonákra?
2010. márc. 9. 21:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

35-36 hetes vagyok.

Érzékeny a fogam és kezdek vizesedni,bár még csak a kezem és barátnőm szerint furcsa az arcom:-)

Remélem nem jön sokkal előbb a baba.

Fogorvos nem mondta hogy miből következtetett konkrétan?

2010. márc. 9. 21:18
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

hááát, nem tom. nekem egyik gyereknél sem voltak ilyesmi tapasztalataim, nem vizesedtem és nem torzultak el a vonásaim (a fiam 38+2-re, a lányom 37+0-ra született).

a sógornőm viszont úgy felfúvódott a szülést megelőző napokban, mint egy lufi, és az arca is fura volt: megduzzadt a szája, meg a szeme környéke.

2010. márc. 9. 21:22
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Ez biztosan valtozo, mert nekem csak a szules kozben torzult el :) de ugye az mar csak a fajdalomtol.

Nekem nem dagadt be az ajkam es nem ment le a hasam sem.

Mi is figyeltuk a jeleket,de csak a fajasok jeleztek a szulest es az, hogy elfolyt a vizem.

Mar nem sok ido van es lathatod a kis babykedet :)

Drukkolok, hogy minden siman mennyen :)

puszi

2010. márc. 9. 21:23
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mondták az utolsó hetekben, hogy látszik már az arcomon, hogy nemsokára szülök. Én annyira nem vettem észre akkor a tükörben, de most, ahogy visszanézem magam a képeken, háááááát......Elég torz voltam.
2010. márc. 9. 21:44
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
az elsőnél kicsit teltebb lett, de aki nem ismert nem vette észre.Most még 5 napom van hátra és pár ponton nagyon kiszáradt meg piros is kicsit, na ezt ma vettem észre.
2010. márc. 9. 22:09
 6/16 anonim ***** válasza:
98%
Mind a 2 lanyomnal szules elott 2-3 nappal eltorzult az arcom, bar en hiaba neztem nem tunt fel semmilyen valtozas. Anyukam mondta is, hogy par nap es szulok, akkor nem hittem neki, de igaza lett.
2010. márc. 10. 07:39
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ. Hát a fogorvos nem mondta, hogy miből következtetett arra, hogy hamarosan szülni fogok. Csak annyit mondott, hogy látszik az arcomon.

Mindenesetre a fogam most is fájdogál.Így kénytelen vagyok tűrni...

Én csak azt látom magamon, hogy nagyon kerek lett a fejem, és a döbbent arcokat akikkel nem minden nap találkozom, hogy el sem hiszik,hogy így nézek ki.Ahhoz képest, hogy legalább hat hónapig alig látszott rajtam valami. Nagyon nem szívesen megyek emberek közé, legszívesebben egy zsákot húznék a fejemre. Most mondogatom a kisfiamnak, hogy milyen jó neki benn és, hogy maradjon még egy kicsit. Legalább hó végéig jó lenne kihúzni.

üdv: 34+3 km

2010. márc. 10. 08:55
 8/16 anonim ***** válasza:

Több kismamától hallottam , hogy néhány nappal szülés előtt felpuffadt az arcuk intenzíven , főként a szájuk.

Lehet, hogy tényleg szülni fogsz néhány nap múlva, de ez mindenkinél más.... próbálj sokat pihenni, ha lehetőséged van rá!!

Kérlek írj, ha megszületik a babátok!!! (kíváncsi vagyok) :-) Könnyű és csodás szülést, egészséges Babót Nektek!!

35hetes kismami

2010. márc. 10. 09:35
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem torzult el...csak vajúdás közben. :p
2010. márc. 10. 12:16
 10/16 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, köszi a válaszokat. Mindenképpen írok ha beindulna valami. Most csomagoltam össze a végleges csomagomat. Biztos ami biztos legyen kéznél ha úgy alakul.Amúgy már nagyon várom a szülést, és (magam is csodálkozom rajta)nem félek tőle. Hisz a sok szenvedésnek a kisbabám lesz a jutalma:D
2010. márc. 10. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!