Tényleg eltorzul az arc néhány nappal a szülés előtt?
Szia!
35-36 hetes vagyok.
Érzékeny a fogam és kezdek vizesedni,bár még csak a kezem és barátnőm szerint furcsa az arcom:-)
Remélem nem jön sokkal előbb a baba.
Fogorvos nem mondta hogy miből következtetett konkrétan?
hááát, nem tom. nekem egyik gyereknél sem voltak ilyesmi tapasztalataim, nem vizesedtem és nem torzultak el a vonásaim (a fiam 38+2-re, a lányom 37+0-ra született).
a sógornőm viszont úgy felfúvódott a szülést megelőző napokban, mint egy lufi, és az arca is fura volt: megduzzadt a szája, meg a szeme környéke.
Szia.
Ez biztosan valtozo, mert nekem csak a szules kozben torzult el :) de ugye az mar csak a fajdalomtol.
Nekem nem dagadt be az ajkam es nem ment le a hasam sem.
Mi is figyeltuk a jeleket,de csak a fajasok jeleztek a szulest es az, hogy elfolyt a vizem.
Mar nem sok ido van es lathatod a kis babykedet :)
Drukkolok, hogy minden siman mennyen :)
puszi
Köszi mindenkinek a választ. Hát a fogorvos nem mondta, hogy miből következtetett arra, hogy hamarosan szülni fogok. Csak annyit mondott, hogy látszik az arcomon.
Mindenesetre a fogam most is fájdogál.Így kénytelen vagyok tűrni...
Én csak azt látom magamon, hogy nagyon kerek lett a fejem, és a döbbent arcokat akikkel nem minden nap találkozom, hogy el sem hiszik,hogy így nézek ki.Ahhoz képest, hogy legalább hat hónapig alig látszott rajtam valami. Nagyon nem szívesen megyek emberek közé, legszívesebben egy zsákot húznék a fejemre. Most mondogatom a kisfiamnak, hogy milyen jó neki benn és, hogy maradjon még egy kicsit. Legalább hó végéig jó lenne kihúzni.
üdv: 34+3 km
Több kismamától hallottam , hogy néhány nappal szülés előtt felpuffadt az arcuk intenzíven , főként a szájuk.
Lehet, hogy tényleg szülni fogsz néhány nap múlva, de ez mindenkinél más.... próbálj sokat pihenni, ha lehetőséged van rá!!
Kérlek írj, ha megszületik a babátok!!! (kíváncsi vagyok) :-) Könnyű és csodás szülést, egészséges Babót Nektek!!
35hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!