Van valaki, akit baján sterilizáltak, a 3. császármetszés alkalmával?
Figyelt kérdés
Mikor csináltattátok meg a papírt? Mennyivel szülés előtt?2018. nov. 5. 14:54
1/11 anonim válasza:
Szia. Ki csinálja? Bocsi h kérdezek kérdésre
2/11 A kérdező kommentje:
Nekem a doki a Bohos Ildit mondta, hogy vele beszéljek ez ügyben, mert ő nem tud magán rendelésen kiadni ilyen papírt.
2018. nov. 5. 15:49
3/11 anonim válasza:
Én ugyan Miskolcra járok, de nekem az terhesség megállapításakor már adtak egy nyomtatványt ehhez, 7 hetesen (sztk-ba mentem). 6 hónap múlva kell kérnem a másikat, mert elvileg 2 kell, legalábbis nekem ott a doki ezt mondta. Az is van a nyilatkozaton, hogy Kérelem művi meddővé tételhez - Első nyilatkozat.
4/11 A kérdező kommentje:
Nekem nem mondta, hogy kettő kellene. De én úgy is tudom, hogy a 3. császárnál már nem kell 2x megerősíteni, akkor se ha nem múltál el 40 éves.
Csak annyit kérdezett a doki, hogy van e papírom róla. Mondtam hogy nincs, de nagyon szeretném ha a szülés alatt megcsinálnák. Annyit mondott, hog keressem meg a kórházba a Bohos Ildit, ő nyomtat olyan papírt nekem, amikor meg legközelebb megyek hozzá, aláírja és lepecsételi.
2018. nov. 5. 17:48
5/11 anonim válasza:
3-mas vagyok, nekem is a 3. császárom lesz (37 leszek, mikor megszületik), de így is kettő kell. Lehet, hogy nekem azért, mert én már az elején, az első vizsgálatkor szóltam, hogy szeretném, és 6 hónapig érvényes egy nyilatkozat.
6/11 A kérdező kommentje:
Én is szóltam neki az elején is, akkor az volt,hogy majd visszatérünk rá kesőbb. 23 hetesen szóltam neki, akkor mondta, hogy a kórházba menjek ott tudnak kiállítani minden igazolást.
Elég fiatal vagyok, de nem szeretnék több gyereket már.
2018. nov. 5. 19:27
7/11 anonim válasza:
Bocsi h kérdezek.
Mik a feltételei ennek a műtétnek?
8/11 A kérdező kommentje:
3 császármetszésnek kell lennie, vagy olyan egészségügyi állapotnak ami indokolttá teszi.
2018. nov. 5. 19:50
9/11 anonim válasza:
Ismerős majdnem így volt, nem tudom, hogy intézte, mennyivel előtte, mert végül nem Baján szült. De miért nem hívod fel az Ildit? Szerintem azonnal meg tudná mondani.
10/11 anonim válasza:
Ha betöltötted a 40. életévedet, vagy van 3 élő gyereked, akkor jogosult vagy rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!