Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 36 hetesen 3111 a méhszájam,...

36 hetesen 3111 a méhszájam, szerintetek meddig huzom?

Figyelt kérdés
már a 24 hét ota nyilok folyamatosn, de most el kellett hagynom a 4 gyogyszert amit erre szedtem. nem jol alszom, napi 10 keményedés van kb, és hányinger..jóslófájásokat nem érzem még, nem is tudom mit kellene éreznem. ki szült ilyen méhszájértékkel és mikor?
2010. jún. 25. 09:50
 1/7 vav22 ***** válasza:

Én 3000-val mentem a szülőszobára :D. Előtte két nappal még semmi nem volt nyitott és még az első értékem is az alap volt, szóval még csak nem is rövidült a méhnyak.

De! Ismerek olyat, aki bentfeküdt 34 hetesen visszatartáson, mert pecsételő vérzése volt, neki hasonló értéke volt, mint neked, csak 1-2 napig volt bent aztán legközelebb szülni ment túlhordással :-)

2010. jún. 25. 09:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. szeretném végig kihordani, mert van még egy csomo dolog amit itthon meg kellene csinálni, csak rossz ez hogy nem tudom hogy holnap szülök vagy 3 hét mulva
2010. jún. 25. 10:04
 3/7 anonim ***** válasza:

A szülés kiszámíthatatlan! Hála Istennek!:-)

2111 voltam a 36. héten,de azt nem lehet tudni, hogy mikor kezdtem el nyílni, majd rá 1 hétre megszültem, de azért mert megrepedt a burok! akkor is ugyananyira voltam nyitva! Nincs azzal semmi baj, ha most szülsz, de a méhszáj nyitottsága még nem indokolja a korábbi szülést! Ahhoz a baba ,,véleménye is kell"!

Nagyon könnyű szülést neked!

2010. jún. 25. 11:34
 4/7 A kérdező kommentje:
2 napja a baba nagyon nagyon mozog, nem igy szoktt. már nem fér el? attol nem repedhet meg a burok ha nagyokat rug, vagy mozog? olyan félelmetes.. néha azt hiszem kijön a köldökömön:))
2010. jún. 25. 12:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Akár végig, sőt túl is hordhatod:)

Az elsővel már a 30.hét táján ennyi voltam, túlhordtam.

A másodikkal a 9. héttől 2111. voltam... A 42.hét elején indították.

2010. jún. 25. 15:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem kihuzom még legalább 2 hétig..grat a babákhoz.
2010. jún. 25. 18:15
 7/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Nekem azért repedt meg a 37 héten a burok, mert a babám 1 hét alatt 3-szor fordult meg. felül megrugta a burkot és már szivárgott is a víz. De én nem bánom, mert semmilyen kárunk nem származott a korábbi szülésből! Sőt.., de ez egy másik story! :-)
2010. jún. 25. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!