Mennyi idő kellett még szülés után visszatért belétek a lélek?
Figyelt kérdés
Október 20-n szültem természetes úton.
Igazából 6 óra alatt meglett a lányom.
De eléggé legyengültem azóta.
A helyzetet tovább nehezíti hogy folyton csöpög belőlem a tej.
És még vérzek is.
De leginkább a hasam olyan mint egy vékonypapírlap.
Teljesen laposra lement és ami fura hogy nincs eltűnt alatta az izom.
Néha még a nevetés is fáj.
De főként erőtlen ék gyengének érzem magam.
Pedig egész terhesség alatt fitt voltam és ez most olyan megrázó nekem. 😑
2018. okt. 29. 15:42
1/29 anonim válasza:
2017.október.27-én született a lányom.Azóta fáradt vagyok és gyenge :D
Remélem te sokkal szerencsésebb leszel.Sok boldogságot a babával:)
2/29 anonim válasza:
Kb 1,5 hét múlva itthon összeomlott a keringése, hát nem volt idő foglalkoznom azzal, hogy mit érzek (fájdalom stb, pedig a szélrózsa minden irányába szakadtam, hisz épp beértünk a kórházba úgy született meg) Onnan egy pillanat alatt átalakul az ember és fel sem tűnik, hogy napokat nem alszik, hol fáj, napi 10-15 betét stb. Itt megtanultam, minden "nyafogásomon" túl lehet tenni, ha itt sikerült. Ha tudtam egy műanyag széken ülni 14 szabálytalan varrattal, fájó hassal, 2 hétig akkor nincs lehetetlen...( ez 3 éve, azóta is zombi vagyok :) :) )
3/29 anonim válasza:
Csöpög a tej és vérzel? Itt valami tényleg nem oké,szerintem keress fel egy orvost. Ez szülés után egyáltalán nem normális😲😲😲😲😲
4/29 anonim válasza:
9 napja szült és vérzik. -ezzel mi a baj. Mindhátom gyereknél nagy örömömre 6 hétig véreztem, hol így hol úgy. Csöpög a tej, mázlista,,,,fejj sokat. Ennyi.Bárcsak nekem is csöpögött volna :(
7/29 anonim válasza:
Igen,irónia volt,sajnálom hogy nem jött át.
8/29 anonim válasza:
Deee...ahogy elküldtem a választ leesett :) mondom zombi vagyok 3 éve :)
10/29 anonim válasza:
Az aki elvileg anyaszállón van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!