Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan anyuka aki nem...

Van itt olyan anyuka aki nem ment vossza a 6 hetes kontrollra? Vagy nagyon későn ment vissza?

Figyelt kérdés
Nem szólt az orvos?
2018. okt. 24. 10:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyolc héttel szülés után mentem vissza. Dehogy szólnak érte. Egyrészt van aki hat hét után még vérzik, pl. én is, meg egy babával nem olyan egyszerű, nem mindig jön össze, amit az ember gondol. Ezt ők is tudják.

Visszamenni viszont fontos.

2018. okt. 24. 11:32
 12/15 babyboom567 ***** válasza:
8 hét után mentem vissza, nemvolt időpont hamarabb.
2018. okt. 24. 12:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is abban a 80 milliós külföldi országban élek és van 6 hetes kontroll. Szülés előtt is többször felhivták rá a figyelmemet. Szülés után emlékeztetett rá a védőnőm és a kórházi nőgyógyász is. Én 8 hetesen jutottam el, mert bekaptam egy vírust, ezért el kellett tolni az időpontot. Szerintem érdemes elmenni, hogy lássák, ha valami nem úgy alakult volna, ahogy kell. Még később is jobb, mint egyáltalán nem.
2018. okt. 24. 13:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Aprilisba szultem es meg mindig nem mentem vissza. Semmi problemam nincs es nem is volt szules utan sem. Nem akarok a babaval 2-3 orat varni a nogyogyasznal.
2018. okt. 24. 15:59
 15/15 anonim ***** válasza:

8. Bocsi, Franciaországról és Angliáról van csak tapasztalatom, Angliában szültem 2-t, siralmas..

Nyilván van ahol nem ez a helyzet.

2018. okt. 24. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!