Minden anyuka elmegy a szülés utáni 6 hetes kontrollra?
Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 13:35
1/10 anonim válasza:
Én elmentem. Te miért nem akarsz? Semmi különös, csak egy sima nőgyógyászati vizsgálat.
2/10 A kérdező kommentje:
Én is voltam,csak találkoztam egy-két anyukával akik azt mondták,hogy majd meglátják hogyan alakul
2009. szept. 18. 13:46
3/10 anonim válasza:
Azért kell elmenni, mert megnézik a méhszájat, megtapogatják a méhet,hogy összehúzódott-e. Ezek fontos dolgok szerintem.
4/10 anonim válasza:
Én elmentem, nálam ez nem volt kérdés. Nem véletlenül találták ki, hiszen akkor kiderülhet bármi, ami a szülés után közvetlenül még nem.
Felelőtlennek tartom az említett anyákat.
5/10 anonim válasza:
Szia!
Szerintem érdemes elmenni, mert bármi maradhatott a méhben, aminek nem kellett volna, és később sokkal nagyobb problémák lehetnek belőle. Szóval szerintem jobb a megelőzés. És hamar megvan, tényleg csak egy rutin nőgyógyászati vizsgálat.
6/10 anonim válasza:
Az én barátnőm sem ment el, felelőtlennek tartottam. Én mindkét szülésem után visszamentem kontrollra, nemhiába találták ki, hogy 6 hét után ellenőrzés. Szerintem ez legalább olyan fontos dolog, mint egy szülés előtti vizsgálat!
7/10 anonim válasza:
Szerintem el KELL menni.
Szűrővizsgálatra azóta sem járok rendesen, de a 6 hetes vizsgálatokra még én is elmentem a szüléseim után.
8/10 anonim válasza:
Elmegy minden anyuka, aki tudja, hogy már nem csak a saját életéért felelős.
9/10 anonim válasza:
Szerintem akinek kicsit is számít, hogy minden rendben legyen, az elmegy. Aki nem, az magára vessen. Csak egy sima vizsgálat...
10/10 anonim válasza:
El kell menni. A saját érdekedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!