Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után milyen a szex,...

Szülés után milyen a szex, leírnád te mit tapasztaltál, mert nekem iszonyat!?

Figyelt kérdés
A behatoláskor olyan mintha újra varrnának minden egyes alkalommal,és emiatt nem vagyunk szinte semmit együtt.Ez pokol,pedig síkosítózunk is :( A 6.hét után próbáltuk,azóta még kb.3szor,és semmi javulás,pedig már 11 hetes a baba.
2010. jún. 24. 16:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

1. gyerek, fél évig fájt. Volt gátmetszés, varrás. Síkosítóztunk, de a hátam közepére nem kellett a szex, csak a férjem miatt csináltam. Ez tartott addig, amíg meg nem jött, utána helyreálltak a dolgok.

Második gyereknél marhára féltem tőle, na, most meg úgy ki vagyok tágulva, alig érzem, hogy bent van.

Most nem volt gátmetszés, hanem gátvédelem, varrataim nem voltak, lehet, hogy van összefüggés.

2010. jún. 24. 20:05
 12/19 A kérdező kommentje:
Nekem felszívódó varratokkal varrtak.A 6 hetes kontrollon azt mondták minden rendben.De tényleg azóta is mindig mintha ezer tűt szúrnának belém az elején.Aztán már nincs gond,de ez meg olyannyira rombolja az egész hangulatot,hogy igen ritkán veszek erőt magamon...csak mivel imádom a páromat,azért heti egyszer megpróbálom ,várva a csodát... szóval bízom benne,hogy megszűnik ez a kínlódás... Bár egyenlőre sajnos nem úgy tűnik,mintha csillapodna :( ,viszont az "jó",hogy nem vagyok egyedül a problémával,tehát valószínűleg nem bennem van a hiba! :)
2010. jún. 24. 20:48
 13/19 A kérdező kommentje:
És valaki használt Cikatridina kúpot?Mert nekem ezt javasolta az orvos,hogy regenerálódjon szülés után a hüvely.10db van benne,nekem ez nem volt elég.Tovább kellene használni?
2010. jún. 24. 20:56
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, ezt tök jól megfogalmaztad. "Mintha ezer tűt szúrnának beléd." A kérdésedet olvasva gondolkoztam, nálam hogy is volt ez. És amikor az idézett mondatodhoz értem, akkor esett le, hogy nálam is így volt. Ez elég illúzióromboló volt. De aztán minden egyes alkalommal jobb és jobb lett. Majd teljesen megszűnt ez az érzés. Helyreállt minden. 2szülésem volt, mindkettő gátmetszéssel. Varrás közben a dokim viccesen meg is jegyezte, hogy jobb lesz, mint újkorában. Hát, nem panaszkodom...
2010. jún. 24. 21:14
 15/19 anonim ***** válasza:
76%
Igaz, én császáros voltam, de mindig is szűk. Elég nehézkesen ment mindig. Mióta megvan a babám, sokkal jobb. Könnyebben behatol, könnyebben nedvesedek. És sokkal jobban élvezem. Neked meg kitartás, hátha idővel jobb lesz.
2010. jún. 24. 23:58
 16/19 anonim ***** válasza:
87%
szió az én babám még csak 11 napos!!! már alig várom h leteljen a 6hét mert már megbolondulok a páromért=) ugyan nem toom h mien lesz, de ha ennyire kívánom csak nem csalódom:) sok sikert próbálkozzatok:)
2010. jún. 27. 21:55
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nállam 3 hónapig szinte lehetetlen volt a behatolás. Aztán lassan-lassan minden helyrejött. Sok kitartást mindenkinek!
2010. jún. 28. 09:48
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Sztem én a szerencsések közé tartozom:az első babánál 3 varratom volt,6 hét után szexeltünk,semmi gond nem volt.A 2 babánál nem kellett gátmetszés(nem is repedtem,és semmilyen sérülésem nem volt),így olyan volt,mintha 6 hétig '"csak" nem szexeltünk volna.A 3.-nál majd még kiderül...
2010. jún. 28. 15:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Sajna ez szerintem a doki ügyességén is nagyban múlik, az enyém szerintem hímzett, annyira jó lett, de másokat szó szerint csak férceltek...
2010. jún. 29. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!