Szülés után milyen a szex, leírnád te mit tapasztaltál, mert nekem iszonyat!?
9. héten próbálkoztunk, hát olyan volt, mintha ez lett volna a legelső alkalom.
Mostanában sem érzem magam jobban tőle, pedig császármetszésem volt. Olyan mintha inkább lelki, mint testi probléma lenne nálam!
Én úgy érzem lelkileg kicsit megváltoztam a szüléstől és a gondolkodásmódom is átalakult.
Sokkal jobban vágyom a gyengédségre, udvarlásra, mint a szexre.
Ha a szex elmaradna az sem érdekelne.
Régen ez nem így volt rövid bevezetést követte a szex.
Valahogyan úgy érzem, hogy a párom helyett most teljesen más férfi illene hozzám.
Talán elmúlik ez az érzés is, ahogyan a terhességnek is vége volt egyszer. Ha nem, akkor megszívtam.
Szia!
Először is, együtt érzek veled.
nekem olyan iszonyat szülésem volt, hogy a baba 8 hónapos volt, mikor először sikerült...
Rosszul voltam a gondolattól is
Próbálkoztunk többször, de a szülés okozta tramuma leblokkolt, pedig nem első gyerek...
Hát nem volt egy kellemes, és már én mondtam a férjemnek, hogy nézzen más után,mert nem kérhetem tőle, hogy örökké várjon rám...
Sokat szeretgetett, csak úgy... semmi cél nélkül.
Aztán végülis egy buli hozta meg a törést :-)
ittam két pohárral és teljesen ellazultam, majdhogy nem én rángattam el :-)
Talán próbáljátok meg
A baccardi breezer csodákra képes :-)
Sok sikert!!!
Sajnos én is ugyanígy vagyok. Már 8 hónapos volt a kisfiam, amikor valamivel jobb lett (de csak valamivel). Nemcsak testileg, lelkileg sem vágytam/vágyom a szexre. Teljesen el vagyok keseredve. Állítólag a szoptatás is vágycsökkentő, és abban reménykedem, talán majd visszaáll a régi rend, ha már nem szopizik a babám. Barátnőm ugyanilyen gondokkal küzd.
Kitartás!
6 hét után próbáltuk mi is.
Az első elég szárazra sikerült. A síkosító viszont csípett. Utána néztük, hogy az utált mentolosat vettük le a sötétben a polcról. Későn vettük észre...
A második egy picit jobb volt, a harmadik egész jó lett.
Igazából hangulat és ráhangolódás kellett nekem.
Fizikailag nem is volt gond, hanem inkább a fáradtság, meg Manó 20 percenkénti felsírása.
Orvossal beszéltél? Nincs vmi gyulladásod?
A 6. héten még feszült, fájt, így nem erőltttük tovább. Nem sikerült a behatolás.
A 8. héten újra próbálkoztunk. Ekkor is fájt, de nem adtam fel. megkértem a férjemet, hogy tegyünk úgy, mintha még mindig szűz lennék. (Szűzen mentem férjhez, és a nászéjszakán derült ki, hogy vaginizmusom van.) Előbb egy ujjal, aután kettővel-hárommal tágított. Végül sikerült. :-)
A harmadik szeretkezésünk óta nem fáj semmi, és jobb a szex, mint a terhesség előtt-alatt, egyszóval mint valaha. Síkosító se kell. :-)
Nálunk minden ok. Már alig vártuk, hogy leteljen a 6 hét, mert terhesség alatt sem lehetett nekünk.
Remélem Nektek is helyrejön.
Mi 8 hét után voltunk együtt először. Kicsit fájt, de erősebb volt a vágy, nagyon kívántam már a férjemet, ahogy azóta is. Mindig csodálatos vele lenni... igaz, csak ritkán sikerül, kb. hetente 1*... :(
Szerintem hanyagoljátok a behatolást, kényeztessétek egymást anélkül egyelőre, majd eljön annak is az ideje, addig petting, orális szex, rengeteg gyengédség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!