Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után milyen a szex,...

Szülés után milyen a szex, leírnád te mit tapasztaltál, mert nekem iszonyat!?

Figyelt kérdés
A behatoláskor olyan mintha újra varrnának minden egyes alkalommal,és emiatt nem vagyunk szinte semmit együtt.Ez pokol,pedig síkosítózunk is :( A 6.hét után próbáltuk,azóta még kb.3szor,és semmi javulás,pedig már 11 hetes a baba.
2010. jún. 24. 16:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
42%
2010. jún. 24. 16:52
 2/19 anonim ***** válasza:
62%
4 hét után szeretkeztünk először,de nekem egyáltalán nem fájt.
2010. jún. 24. 16:55
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

9. héten próbálkoztunk, hát olyan volt, mintha ez lett volna a legelső alkalom.

Mostanában sem érzem magam jobban tőle, pedig császármetszésem volt. Olyan mintha inkább lelki, mint testi probléma lenne nálam!

Én úgy érzem lelkileg kicsit megváltoztam a szüléstől és a gondolkodásmódom is átalakult.

Sokkal jobban vágyom a gyengédségre, udvarlásra, mint a szexre.

Ha a szex elmaradna az sem érdekelne.

Régen ez nem így volt rövid bevezetést követte a szex.

Valahogyan úgy érzem, hogy a párom helyett most teljesen más férfi illene hozzám.

Talán elmúlik ez az érzés is, ahogyan a terhességnek is vége volt egyszer. Ha nem, akkor megszívtam.

2010. jún. 24. 16:56
 4/19 anonim ***** válasza:
96%

Szia!

Először is, együtt érzek veled.

nekem olyan iszonyat szülésem volt, hogy a baba 8 hónapos volt, mikor először sikerült...

Rosszul voltam a gondolattól is

Próbálkoztunk többször, de a szülés okozta tramuma leblokkolt, pedig nem első gyerek...

Hát nem volt egy kellemes, és már én mondtam a férjemnek, hogy nézzen más után,mert nem kérhetem tőle, hogy örökké várjon rám...

Sokat szeretgetett, csak úgy... semmi cél nélkül.

Aztán végülis egy buli hozta meg a törést :-)

ittam két pohárral és teljesen ellazultam, majdhogy nem én rángattam el :-)

Talán próbáljátok meg

A baccardi breezer csodákra képes :-)

Sok sikert!!!

2010. jún. 24. 17:02
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én is ugyanígy vagyok. Már 8 hónapos volt a kisfiam, amikor valamivel jobb lett (de csak valamivel). Nemcsak testileg, lelkileg sem vágytam/vágyom a szexre. Teljesen el vagyok keseredve. Állítólag a szoptatás is vágycsökkentő, és abban reménykedem, talán majd visszaáll a régi rend, ha már nem szopizik a babám. Barátnőm ugyanilyen gondokkal küzd.

Kitartás!

2010. jún. 24. 17:20
 6/19 anonim ***** válasza:
93%

6 hét után próbáltuk mi is.

Az első elég szárazra sikerült. A síkosító viszont csípett. Utána néztük, hogy az utált mentolosat vettük le a sötétben a polcról. Későn vettük észre...

A második egy picit jobb volt, a harmadik egész jó lett.

Igazából hangulat és ráhangolódás kellett nekem.

Fizikailag nem is volt gond, hanem inkább a fáradtság, meg Manó 20 percenkénti felsírása.

Orvossal beszéltél? Nincs vmi gyulladásod?

2010. jún. 24. 17:46
 7/19 anonim ***** válasza:
93%
2 éve szültem, de még mindig nem megy. Valamiért nem akar nedvesedni, hiába akarom én is. Síkosítótól már kiver a víz, annyira utálom, orvosokat már bejártam, azt mondta az egyik, hogy lehet, hogy már így marad örökre. Úgyhogy most nagyon "boldog" vagyok. Nekem ez a tapasztalatom sajna.
2010. jún. 24. 18:07
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

A 6. héten még feszült, fájt, így nem erőltttük tovább. Nem sikerült a behatolás.

A 8. héten újra próbálkoztunk. Ekkor is fájt, de nem adtam fel. megkértem a férjemet, hogy tegyünk úgy, mintha még mindig szűz lennék. (Szűzen mentem férjhez, és a nászéjszakán derült ki, hogy vaginizmusom van.) Előbb egy ujjal, aután kettővel-hárommal tágított. Végül sikerült. :-)

A harmadik szeretkezésünk óta nem fáj semmi, és jobb a szex, mint a terhesség előtt-alatt, egyszóval mint valaha. Síkosító se kell. :-)

2010. jún. 24. 18:15
 9/19 anonim ***** válasza:
67%

Nálunk minden ok. Már alig vártuk, hogy leteljen a 6 hét, mert terhesség alatt sem lehetett nekünk.

Remélem Nektek is helyrejön.

2010. jún. 24. 18:52
 10/19 anonim ***** válasza:
95%

Mi 8 hét után voltunk együtt először. Kicsit fájt, de erősebb volt a vágy, nagyon kívántam már a férjemet, ahogy azóta is. Mindig csodálatos vele lenni... igaz, csak ritkán sikerül, kb. hetente 1*... :(

Szerintem hanyagoljátok a behatolást, kényeztessétek egymást anélkül egyelőre, majd eljön annak is az ideje, addig petting, orális szex, rengeteg gyengédség.

2010. jún. 24. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!