Hülye kérdés, de lehet egy szülést az anyuka kérésére egy bizonyos napon indítani, ha addig magától nem indul?
Figyelt kérdés
Van egy kismama ismerősöm, akivel közös a baráti társaság, nem nagyon csípjük egymást Arról dicsekedett, hogy az ő gyereke legkésőbb március 30-án fog születni és kérte az indítást, mert akkor még Halak lesz a csillagjegye és nem Kos, mert a Kos egy sz*r jegy és agresszív, és stb... elképesztő, hogy felnőtt emberek lehetnek ennyire ostobák. Na mindegy, lényeg, hogy van ilyen? Hogy te kérheted, melyik nap indítsák a szülést?2018. okt. 16. 09:55
2/21 anonim válasza:
Így nem hiszem, de nekem annó 1 hét túlhordás után azt mondták a kórházban, hogy innentől amelyik nap azt kérem, indítsák, aznap szülünk.
3/21 anonim válasza:
Még akkor is megszuleszteti ha április 20ra van kiírva? :D minek az ilyennek gyerek
amúgy nem, az orvos dönt a baba egészséget, fejlettseget stb szem előtt tartva.
Program császárnál a kiirt dátum előtt kb 2 héttel végzik. Legalábbis nekem ezt mondta a dokim.
Az én fiam kos. Üzenem neki, h az esetleges agresszióját majd rajta vezettetem le :D csak mondja hol és mikor
4/21 anonim válasza:
Nem hinném. Itt a protokoll pl, hogy egy hetet még otthon lehetsz terminus után, aztán befektetnek és először finomabb módszerrel indítanak és ha nem indul el akkor mennek tovább. Legrosszabb esetben császár.
5/21 anonim válasza:
Pénzért sok mindent lehet, és sokan csinálják is, az más kérdés hogy milyen orvos az ilyen.
6/21 anonim válasza:
Ezt nagyon benézte. Március 20.- ig tart a Halak. 21.- től már Kos van.
7/21 anonim válasza:
Higyjétek el, van az a pénz amiért, és van az az orvos, aki ezt megcsinálja...
8/21 anonim válasza:
Nem lehet ilyet kérni, de a császárt szerintem lehet, ha sokat fizet és azt a kiírt időpont előtt csinálják 2 héttel.
9/21 A kérdező kommentje:
Nem, amúgy azt hiszem április legelejére van kiírva. 2 vagy 3 talán? De teljesen lényegtelen. Akkor megnyugodtam, hogy az ilyen hülyéknek sem lehet mindig azt amit akarnak...én egy nagyon türelmes és toleráns valaki vagyok, de ez a nő kiakaszt. Nem bírom elviselni a hozzáállását a gyerekhez. Rakatott magának köldökpiercinget mert az milyen jól mutat nagy pocakon, meg úgy szokott járkálni, hogy szalaggal át van kötve a hasa, mert hát őbenne lakik az ajándék... katasztrófa.
2018. okt. 16. 10:23
10/21 anonim válasza:
Jezusom.... szerintem hamar ignoráld az életedből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!