Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tartok a szüléstől. Közeli...

Tartok a szüléstől. Közeli rokonom esete miatt. Hogy működnek ilyen esetben a dolgok?

Figyelt kérdés

Ha nehezen akar megszületni.

Mi van ha nem bírom kinyomni.

Megakad.

Elajulok.

Akkor még se metszhetnek ha félig kinn van és megakad,en meg elajulok akkor mi van ilyenkor?

Az erolkodestol elpattanhat egy ér a fejemben és megvan a baj.

Édesapámnak stroke-ja volt én utána születtem két éven belül örökölhettem hajlamot rá...

És ugye az ilyen megerőltető dolgok kiválthatják akár a strokeot..

A fájdalom nem izgat.

Nem is értem hogy lehet a fájdalomtól félni.

És általában ettől tartanak holott maga a szülés közbeni megerőltetés na az lehet gáz.

Unokatestvéremnek megrepesztették a gerinccsigolyáját egy helyen.

Hónapokig nem tudott ülni szerencsétlen.

Mondjuk ő epilepsziás volt kamaszon nem is értem hogy kockáztathatták meg a hüvelyi szülést nála.

Nekem viszont pánikbetegségem van.

Nem tájékoztattam erről a szülészem akinél fogok szülni.

Holott hallottam vannak olyan kismamák akik kérnek egy lapot hogy pánikbetegségük van és pikk pakk császározzák..

Milyen veszélyt rejt ez magában?

Ha akkor kapok rohamot pont?

Eleve a légzésemmel paráztattam magam folyton roham közben hogy fulladok.

Szülés alatt eleve a légzésre kell odafigyelni nagyon.

Hát ezen is aggódok ha pont akkor érzem hogy megfulladok miközben nyomnom kell és nagyon észnél lennem..

Akkor mégis mit csinálnak velem?

2018. okt. 9. 18:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hasból kipréselés vákuumos volt

Nem volt horror aem trauma

A lényeg, hogy egészségesen kinn volt

Így vagy úgy, de kiszedik

Ha pánikolós vagy moért tájékoztatod félre azt aki aegíteni tud majd?

2018. okt. 9. 20:41
 12/17 anonim ***** válasza:
2018. okt. 9. 20:51
 13/17 anonim ***** válasza:
25%
Lehet vàkasztani. Fogadsz egy orvost, elmondod progi csàszàrt akarsz, mondjon egy összeget. Ha azt mondja nem, keresel tovàbb. Pont. Feltève, ha ezt akarod. A lènyeg, hogy eldöntheted. Jobb mintha rettegsz, tuti elakad a szülès, majd vàkummal szanaszèsz szakìtva a hüvelyed ràngatjàk ki.
2018. okt. 10. 06:32
 14/17 anonim ***** válasza:
13- as, arra nincs pénzük kellett a Brendonos ruhákra !
2018. okt. 10. 10:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha 18 évesen gyereket csinaltattal, akkor jó lenne ezt a hisztit befejezni. Képes leszel te felnevelni?
2018. okt. 10. 10:49
 16/17 anonim ***** válasza:
#15 naná! Amint leszállt a szülőágyról jönni fog gyk-ra kérdezgetni. És ez lesz kb minden nap.. a gyk népe meg segít neki életben tartani.
2018. okt. 10. 11:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem értem, mi a kérdés. Tavaly szültem, a dokim tájékoztatott, hogy már joga van a kismamának előre eldönteni, hogy császárral akár -e szülni egyből. Szóval elvileg ezt bármelyik orvosnál kérheted, és akkor császár lesz.
2018. okt. 12. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!