Ez már vajúdás lenne?
Éjszaka kb. Fél óránként keltem, mert keményedett a hasam, fájt a derekam. Hajnalba lezuhanyoztam jó meleg vízzel, de nem változott semmi. Azóta is folyamatosan keményedek, fáj a derekam, görcsöl a hasam. Rendszert nem nagyon találok benne 5-10-15 percenként érzem. Magzatvíz szivárgás, nyák dugó, vérzés nincs.
Hetek óta keményedek már, de derékfajdalom és görcs eddig nem volt.
Ti honnan tudtátok, hogy szülni fogtok, indulni kell?
39+4 kismama
én nem tudtam,hogy szülni fogok
2 perces keményedésekkel elmentem a 40.heti magzatvízvizsgálatra
ott megemlítettem a dokinak, mintha rendszeresem keményednék ez volt 9 órakor 12.47kor meg is született 😊
azt mondta mindenki úgyis megérzem a fájásokat, mivel olyan erősek...hát nálam nem volt elviselhetetlen semennyire...ki tudja, ha talán nem kellett volna mennem aznap vizsgálatra, lehet itthon szültem volna 😂
Eléggé fájnak, de nem az az elviselhetetlen kategória...
Férjem dolgozik, neki még nem szóltam, de nem tudom, hogy hazahívjam-e vagy még várjak.
Valószínűleg indulgat a dolog. Ha a fájások rendszereződnek, illetve 40-60 mp kitart egy méösszehúzódás, érdemes apukát felkészíteni, hogy akció van.
Amúgy ha semmitől nem múlik, se meleg víz, se séta, fekvo pozíció valtas, és már azok a rendszertelenek is elég sűrűek, irány a szülészet :)
Irj majd mindenképp!! Könnyű szülést 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!