Vajúdás alatt kinek mi volt a legmagasabb fájdalom érték a ctg/nst gépen?
Teljesen felesleges a számot nézni, mert semmi relevanciája nincs.
Az, hogy mennyit mutat a CTG készülék, attól is függ, hova sikerült felrakni a fejet, milyen vastag az anyuka hasfala, mennyi zsír van rajta stb.
Van, akinek 100-as fájást mutat, pedig nem is vajúdik, sőt, keményedésen kívül semmit nem érez. És van olyan, hogy rendesen vajúdik valaki, a CTG meg nem is mutatja fájásokat.
Pl. ez egy vajúdás alatti CTG, mégis csak 40-60-as fájások vannak rajta.
Van, amikor meg egy sima NST-n nem látszik a görbe csúcsa a papíron, olyan magas, és mégis csak keményedést érez a terhes, és véletlen sem vajúdik.
90 es mégcsak nem is éreztem, közben nem tágultam.(meg jo h mas miatt befektettek megfigyelesre PONT aznap)
Vittek szuloszobába,oxitól 120korul volt de azt sem ereztem..mutet lett a vege, de a lenyeg h 120ast se ereztem.. masok mar a 60ast is nagyon rosszul elik meg. Szval ez semmit se számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!