Ez normálos így, vissza fog álln?
Vagy másnál is van így? Mit lehet vele csinálni, ha egyáltalán lehet?
Szóval pénteken volt 2 hete, hogy megszültett a 2. Babám.
Hát és ott lent eléggé tág lett minden. Jó, tudom ez a "normális" ilyenkor. Meg nyilván idő minden. Meg már az első után se volt ugyan olyan.
De! Most nagyon gázos. Gátvédelem volt, de gondolom belül lettek sérülesek meg ott pont a hüvelynyílás aljaban varrt még a doki. 3930g és 57cm lett a kisfiam.
Szóval most eleve ott a varratoknál is olyan össze-vissza lett. (Az elsőnél a gátmetszés helyét nem is látni. Ugyan az a doki volt mindkettőnél). A húgycsőnyílás is mintha nagyobb lett volna. Rendesen ott van egy lyuk.
A hüvelynél is kicsit olyan tág maradt, látszik a belseje is. Vagy nem is tudom ezt hogy leírni.
Olyan undinak találom most így magam. És pl ezt lehet az orvosnak említeni? H ilyenkor mi van? Meg erre hogy lehet rákérdezni? H doktor úr, ugyan nézzen már rá, hogy milyen, normalis ez így? Vagy mégis hogyan? Meg ez eleve olyan kínos téma.
Meg lenne még egy. Az aranyér az mindenképp fáj? Mert a fenekem is most a szülés után. Mintha kifordult volna. Vagy én nem tudom. De fájni viszont nem fáj.
Olvastam, hogy ezt is lehet a nőgyógyásznak említeni. De ezt is hogyan?
Ezek miatt azért eléggé le vagyok törve. És azt se szeretném ha ilyen maradna.
Első válaszolónak adok igazat!
Biztos lehetsz benne h nem te vagy az első és nem az utolsó aki rá kérdez,ez az orvosnak hidd el hétköznapibb kérdés mint gondolnád
2 hét után én meg se mertem nézni.
A 6 hetes kontroll előtt lestem oda, majdnem szívinfarktust kaptam.
Sokat javult (hónapokkal), de nem lett ugyanolyan.
Egyébként ez: "látszik a belseje is." hüvelyfalsérv gyanús.
Majd kérdezd az orvost.
Bátor vagy, hogy meg merted nézni, nekem ez két hónapba telt, mondjuk 45 percig varrtak...
Ha fáj/kellemetlen érzést okoz bármelyik, akkor már most érdemes felkeresni a dokit. Egyébként 6 hetes kontrollon mindent mondj el.
Az aranyér nem feltétlenül fáj, csak akkor, ha éppen gyulladt is.
Hát én tapasztalatot nem tudok írni, de hasonlóképpen el vagyok keseredve :(.
Jó nagy babát szültem egy hete, aranyérrel + varrásokkal jöttem haza. Remélem h idővel javul mert ez így nagyon rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!