Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez normálos így, vissza fog álln?

Ez normálos így, vissza fog álln?

Figyelt kérdés

Vagy másnál is van így? Mit lehet vele csinálni, ha egyáltalán lehet?

Szóval pénteken volt 2 hete, hogy megszültett a 2. Babám.

Hát és ott lent eléggé tág lett minden. Jó, tudom ez a "normális" ilyenkor. Meg nyilván idő minden. Meg már az első után se volt ugyan olyan.

De! Most nagyon gázos. Gátvédelem volt, de gondolom belül lettek sérülesek meg ott pont a hüvelynyílás aljaban varrt még a doki. 3930g és 57cm lett a kisfiam.

Szóval most eleve ott a varratoknál is olyan össze-vissza lett. (Az elsőnél a gátmetszés helyét nem is látni. Ugyan az a doki volt mindkettőnél). A húgycsőnyílás is mintha nagyobb lett volna. Rendesen ott van egy lyuk.

A hüvelynél is kicsit olyan tág maradt, látszik a belseje is. Vagy nem is tudom ezt hogy leírni.

Olyan undinak találom most így magam. És pl ezt lehet az orvosnak említeni? H ilyenkor mi van? Meg erre hogy lehet rákérdezni? H doktor úr, ugyan nézzen már rá, hogy milyen, normalis ez így? Vagy mégis hogyan? Meg ez eleve olyan kínos téma.

Meg lenne még egy. Az aranyér az mindenképp fáj? Mert a fenekem is most a szülés után. Mintha kifordult volna. Vagy én nem tudom. De fájni viszont nem fáj.

Olvastam, hogy ezt is lehet a nőgyógyásznak említeni. De ezt is hogyan?

Ezek miatt azért eléggé le vagyok törve. És azt se szeretném ha ilyen maradna.

2018. okt. 7. 22:34
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Ha zavar mindenképp említsd meg a nőgyógyásznak a 6 hetesen. És ne kertelj. Kerekperec kérdezz rá. Hidd el, ez neked ciki, de neki teljesen mindennapi.
2018. okt. 7. 22:40
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Első válaszolónak adok igazat!

Biztos lehetsz benne h nem te vagy az első és nem az utolsó aki rá kérdez,ez az orvosnak hidd el hétköznapibb kérdés mint gondolnád

2018. okt. 7. 23:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

2 hét után én meg se mertem nézni.

A 6 hetes kontroll előtt lestem oda, majdnem szívinfarktust kaptam.

Sokat javult (hónapokkal), de nem lett ugyanolyan.

Egyébként ez: "látszik a belseje is." hüvelyfalsérv gyanús.

Majd kérdezd az orvost.

2018. okt. 7. 23:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Bátor vagy, hogy meg merted nézni, nekem ez két hónapba telt, mondjuk 45 percig varrtak...

Ha fáj/kellemetlen érzést okoz bármelyik, akkor már most érdemes felkeresni a dokit. Egyébként 6 hetes kontrollon mindent mondj el.

Az aranyér nem feltétlenül fáj, csak akkor, ha éppen gyulladt is.

2018. okt. 7. 23:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát én tapasztalatot nem tudok írni, de hasonlóképpen el vagyok keseredve :(.

Jó nagy babát szültem egy hete, aranyérrel + varrásokkal jöttem haza. Remélem h idővel javul mert ez így nagyon rossz

2018. okt. 9. 16:42
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Két gyerek jött ki onnan, nem is kicsik. Mit vártál, hogy majd olyan szűk marad, mint amilyen a szűz leányé? Ez normális,és ha még egy gyereket szülsz, csak rosszabb lesz, ezt elhiheted.
2018. okt. 9. 19:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg hólyag/végbél sérv és prolapsus az, aminek utána kéne olvasnod. Úgy tűnik a leírás alapján, előreesik a hüvelyfalad. Nem fog visszaállni, műtéttel korrigálható. Nekem is ilyen a második szülés után a hüvelyem, a végbelem szerencsére megúszta. 3.5 hónapja szültem, és több orvos is látott már, mind azt mondta, műtét vagy önelfogadás, változni nem fog. Szex közben amúgy nem érezzük tágabbnak a férjemmel, csak a bejárat undibb, de csak engem taszít, a férjem elfogadta, az orális szex is működik, úgyhogy az elfogadást választottam, főleg mivel még tervezünk gyereket és a műtétet utolsó szülés után érdemes megcsinálni. Azért az intimtorna kell állítólag. Ne aggódj, együtt lehet élni ezzel. (Főleg ha rendben van a férjed a dologgal.)
2018. okt. 9. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!