Aki ilyenkor kezdte újra az érősebb edzést az hogy építette vissza?
Nem szeretem ezeket a kerdeseket. Tipikus dicsekvesszagu. Nemreg szultel. Te is tudod, hogy hat het a gyermekagy, es az sem baj, ha honapokig kimeled magad. Ha 13 eve kemenyen edzel, van fogalmad a sportrol, mi eros, mi gyenge.
Ja, es irigy sem vagyok, vekony voltam mindig. 3 gyerek utan is.
Elsőt még kiegészíteném:
Én is edzettem, edzek terhesen is, de... Eszembe nem jutna a gyk névtelen válaszadóit kérdezni ilyen jellegű dologban, amihez nem ért olyan, akinek nincs edzői, speciális tréneri végzettsége!
Kérd edző, vagy szakember tanácsát! Én is ezt teszem!
Buksisimogatás, gondolom ezt akartad, igen, nagyon ügyes vagy, igen mindenkinek így kellene, igen biztos kockás a hasa…
Azért szülés után vigyázz, mert ha előre esik a hüvelyed az nem lesz olyan jó móka.
Ha 13 éve keményen edzel, tudnod kellene a kérdéseidre a választ. Ha mégsem, keress egy edzőt.
A szülés utáni 4. naptól kezdett hasizom tornához külön szeretnék gratulálni. Ennyire nem lehetsz megszállott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!