A hat hetes kontrollra ugyan ahhoz a dokihoz kell visszamenni, akinél szültem? Ilyenkor-miben áll-a kontrollvizsgálat? Mennyi időt vesz igénybe, ha nem volt komplikáció? A kórházban kerűl sor erre, a nőgyógyászati-osztályon vagy a szülészeten?
Szia!
én is ügyeletesnél szültem, és nem hozzá mentem visza. Azt mondta menjek hozzá a 6 hetes UH-ra, de a magánrendelője számát adta meg, ami a város másik végén van, így kerestem a lakhelyemhez közeli dokit. Nagyon rendes volt, nem fájt a vizsgálat. Megnézte kívül belül a varratokat, hogy a méh visszahúzódott-e, és megnézte a melleimet is, rákszűrést is csinált.
Szia!
Nekem volt fogadott orvosom, de nem volt hajlandó bejönni a szülésre, szóval, nem hozzá mentem vissza a 6hetesre.Akihez mentem ő abba a kórházba hívott, ahol ügyeletes, és nem kért pénzt a vizsgálatért.Ha nincs fogadott orvosod akkor szerintem ahoz menj vissza akihez terhes gondozásra jártál.
Kb negyed óra az egész vizsgálat.Megnézik hogy a méhed rendesen visszahúzodott-e,és ha császároztak, vesz egy pillantást a sebre,hogy beyógyult-e.Legalábbis nálam ez történt.Meg beszéltünk 1 kicsit a védekezésről.
Oda és ahhoz mész, ahova és akihez akarsz.
Nem muszály a kórházba visszamenni, ha van nőgyógyászati rendelés, oda is mehetsz.
A vizsgálat nem fáj, egy sima nőgyógyászati vizsgálat egy citológiával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!