Nyíregyházi Hajnal Nőgyógyászati Magánklinikáról vélemény? Várok minden infót.
Nyíregyházi vagyok. A Hajnal magánklinikáról csak jókat hallottam, de szerintem nem ott szülsz, oda csak terhesgondozásra jársz. Az lesz a fogadott orvosod, akinél ott jársz, de szülni a kórházban fogsz. Érdeklődtél már erről náluk? Csak egy tanács, ha azt akarod, hogy figyeljenek rád, és ne úgy bánjanak veled mint egy kutyával: fogadj szülésznőt, aki ha nincs ügyeletben akkor is bemegy hozzád szülni és csak veled foglalkozik egy egy személyes szülőszobában. Nekem volt szülésznőm és maximálisan meg voltam vele elégedve. A fogadott magánorvosom viszont annak ellenére, hogy nem semmi pénzt kapott utána, még meg volt sértve, hogy éppen pénteken szültem amikor ő wellness hétvégére indult...aztán 3 napig ránk sem nézett. Ha gondolod írj privátot, megadom a szülésznőm nevét számát, és dumálhatunk még egy-két dologról.
33 éves nyházi, 22 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!