Mire számítsak? Mennyi lehet vissza? Ki szült így?
Figyelt kérdés
2111a méhszájértékem 37hetes vagyok..ma az orvos jól megturkált mikor vizsgált..most fáj a derekam,tompa nyomás alul a hasamba és szúr ha mozog..doki szerint már jól lent van a feje is2018. jún. 28. 22:31
1/9 anonim válasza:
Nekem ezekkel még heteim voltak vissza.
2/9 anonim válasza:
Nekem is hetek. 37 hetes voltam én is, mindennapos jóslókkal, c2111-es méhszájjal. Azt mondták lent van a feje is. 39+5 hetesen szültem.
2. babámmal nem tudom mikor lett ennyi a méhszáj viszont 39 hetesen már c2222 volt és arra jobban emlékszem, hogy ilyen derékfájós-alul szurkálós panaszaim hetekig voltak, de a kiírt napig húztam.
3/9 anonim válasza:
Nekem is ilyen "panaszai"voltak 36.héttől. 40+1re szültem
4/9 anonim válasza:
Ugyan ez volt nálam is a 38. héten, 41. héten indították.
5/9 anonim válasza:
2-es vagyok, egyébként a környezetemben én a 2 végletről tudok csak szép számmal. Vagy hetekig voltak ilyen kellemetlenségek vagy egyáltalán nem voltak, esetleg maximum 1-2 napig aztán szült is. Biztosan van arany középút is, csak én nem tudok róla.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.És mit gondoltok a második jobban fáj?Attól kérdem akinek van már több vagy két gyereke..
Az elsőt könnyen és gyorsan szültem
2018. jún. 29. 09:03
7/9 anonim válasza:
Ha gyorsabb lesz,mint az első,akkor igen,jobban fog fájni.
9/9 A kérdező kommentje:
Még kibirtam ugy két hetet :)
2018. okt. 8. 06:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!