Engem az erdekelne hogy meg a mai napig van beontes?
En az elso szulesemnel nem kaptam, ahol szultem, ott nem a protokoll resze. Nem volt baleset, igaz, aznap hasmenesem is volt elotte, valoszinuleg mar a kezdodo szules inditotta be.
A masodik baba olyan helyen szuletett, ahol adnak, nem kerdeztek, csak modntak, hogy menni kell. Nekem kellemetlen volt, nem fajdalmas, hanem rosszup erintett. Mellesleg eredmenytelen is volt, mert gyakorlatilag csk a viz jott vissza, mas nem, csak ultem a wc-n es vartam, vartam, mar surgerett a szuleszno.
Szules kozben pedig volt baleset, szerintem maradt meg bent viz es az kimosta azt is, ami masnapig ott maradt volna amugy.
Emiatt en biztos, hogy nem akarok beontest a harmadik szulesnel, ha elotte otthon lerwndezem a dolgot, mert nem lattam ertelmet.
Nekem két éve gyógyszert adtak, illetve borotváltak, mert kellett, nekem már nem volt rá időm, 9 nappal a kiírt előtt szültem.
Szerintem kórházfüggő.
Júliusban szültem. Én külön kértem a beöntést (korábban műtét kapcsán már kaptam, és semmi az egész); de a szülőszobán azt mondták, hogy ma már nem szokás náluk, és hiába kértem, nem is kaptam. Baleset végül nem lett, de csak azért, mert császár lett végül.
A borotválást én otthon megoldottam fekve, tükörből.
Viszont úgy nyomott valamit a baba, hogy nem tudtam pisilni, ezért vajúdás közben többször megcsapoltak (na az elég vacak...), utána meg a császárhoz kaptam katétert még a szülőszobán.
9 éve szültem, nem volt beöntés, de én az elején megbeszéltem mindent az orvossal.
2009 dec. 30.-àn kellett felmennem Pestre, dec.31-én lett meg a lànyom.
2 héttel túlhordtam, annyit kért az orvos, lehetőleg ne töltött kàposztàt egyek előtte.
Nem borotváltak, mert magam rendszeresen szőrtelenítettem.
Beszéld meg az orvosoddal.
nekem baromi kellemetlen érzés volt, és az még megalázóbb, hogy a wc meg kb. rossz volt...lehúzni nem lehetett, mert alig jött víz belőle
2 és fél éve szültem, de nekem ez jobban megmaradt, mint pl. a varrás
nekem kellemetlen élménynek maradt meg, már most szorongok ettől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!