Engem az erdekelne hogy meg a mai napig van beontes?
1/29 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem,az is erdekelne hogy mielott szulni mennek megkell borotvalkoznom odalenn? Vagy ok fognak esetleg? Nemtudom mi ennek a folyamata,es azert csaladtagtol ciki kerdezgetni
2/29 anonim válasza:
Kórháztól de orvostól is függ, én júniusban szültem és kaptam, kibírható(Szabolcs megye)
Én speciel előtte borotválkoztam,de nem muszáj, borotválnak ha nem vagy 😊
2018. okt. 6. 00:59
Kórháztól függ, júniusban szültem és nem volt, borotválás sem.
2018. okt. 6. 01:01
4/29 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :) Szabolcsi vagyok en is :/ de valahogy a beontes elriaszt...megis csak feldugnak egy csovet amin vizet eresztenek be...:/ Ezert nem tetszik ez a dolog
Augusztusban szültem, kértem beöntés,de nem kaptam. Kúpot adtak ami szerintem nem olyan hatékony. Nem borotválkoztam meg ezért leborotváltak de észre sem vettem mikor csinálták.
2018. okt. 6. 01:23
Ne menj be koran a korhazba. Ha egyperces fajasokkal mesz be, akkor nem adnak, mert tul nagy a kockazat, hogy a wc-be pottyan a baba. En sok evvel ezelott szultem, egyperces fajasokkal vittek be (nem voltunk otthon, masik varosban pihentunk, amikor megindult a szules), es a szuleszno is es az orvos is ott sirankoztak, hogy akkor most oda fogok sz&rni nekik. Megszultem husz percen belul, es igen, eloszor nem a lanyom jott ki belolem :D
2018. okt. 6. 01:38
7/29 A kérdező kommentje:
Hat nemsemmi tortenet :) de azert koszonom a gyors es oszinte valaszaitokat :) okulni fogok belole :)
Már 10 éve is kúpot kaptam.
Tavaly indított szülésem volt, szóba se került a beöntés... (Szeged)
Borotválnak ha kell
2018. okt. 6. 04:40
Márciusban szültem. Beöntés nem volt, kúpot kaptam, mondjuk nem hatott és biztos volt baleset is...
5 napos borostával mentem, nem foglalkoztak vele.
2018. okt. 6. 06:23
Tenyleg a beontes aggaszt?:)
Hidd el nem az a legrosszabb sot.. kb semmi,picit kellemetlen de egylatalan nem faj,inkabb fura mikor beontik , utana meg csak a wc-n ulsz 10-20percig. Semmi extra. Ettol ne felj. Jó a szüléstől sem kell, de hidd el nem a beontes fog megmaradni (ha azt kapsz) en idén szültem es beöntest kaptam.
Inkabb kertem volna 2 beontest mint ami bent volt a szuloszoban mas dolgok.
2018. okt. 6. 07:03
Kapcsolódó kérdések: