Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Engem az erdekelne hogy meg a...

Engem az erdekelne hogy meg a mai napig van beontes?

Figyelt kérdés
Ki az aki mostanaban szult,elso terhessegemnel jarok es kicsit aggaszt a beontes gondolata :/ egyik ismerosomnek nem volt o gyogyszert kapott ra,a nagynenemnek viszont volt, vagy ez korhaz fuggo? Koszonom a valaszokat

2018. okt. 6. 00:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
2016-ban Nyíregyházán kaptam beöntést. Semmiség volt a többihez képest.
2018. okt. 6. 07:10
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Én pár éve szültem, es kaptam beöntést. Egyáltalán nem fáj, csak furcsa, mert úgy érzed, mint mikor megy a hasad, és gyorsan el kell jutnod a wcre. Ahol én szültem, pont ugy van kiszámolva, hogy elérsz odáig.

Borotválni engem spec csak a hüvelynél csinálták, de úgy, hogy 2 hétig egy mm-t se nőtt.

Nyugi, a beönzés nem ördögtől való, ráadásul kb szinte fel se fognak tűnni a dolgok, mert csak sodródsz az árral.

2018. okt. 6. 07:12
 13/29 anonim ***** válasza:
94%

Én direkt kértem és örültem, hogy kaptam.

Így amikor legközelebb éreztem a székelési ingert szülés közben, nem kellett azon morfondíroznom, hogy épp betojni készülök vagy tényleg a kitolási szakaszba értem.

Persze ettől még lehet, hogy volt baleset, nem tudom.

A borotválásnak szinte örültem. Hetek óta csak félmunkát tudtam végezni a hasamtól, s jól jött a teljes simaság a gyermekágyi vérzés alatt.

2018. okt. 6. 07:36
 14/29 anonim ***** válasza:
Egy éve szültem, kaptam beöntést. Borotválnak is ha nem vagy , de egy kis borostával nem foglalkoznak. Itt van szülőszoba látogatás, ahol mindent meg lehet nézni és el is mondják a folyamatokat.
2018. okt. 6. 08:08
 15/29 anonim ***** válasza:

Megkérdezték hogy szeretnék-e

Hogy ha nem akarsz nem kötelezhetnek rá

2018. okt. 6. 08:19
 16/29 anonim ***** válasza:
66%

Én tavaly szültem, 20 órát vajúdtam, adtak beöntést. Kb 1 perc volt az egész, mire megkérdeztem, hogy fájni fog már készen is voltam.. vicces volt :)

2 fájás közt nem azon fogsz parázni, hogy juj beöntés, meg ciki.. ott felgyorsulnak az események, minden jön magától.

Gyors szülést kívánok! (Én is Szabolcs megyei vagyok)

2018. okt. 6. 08:25
 17/29 anonim ***** válasza:
Én áprilisban szültem a Nyíregyházi kórházban, a védőnő előre felvilágosított, hogy itt szokás a gátmetszés és a beöntés is szülés előtt, nekem mégsem volt egyik sem.
2018. okt. 6. 08:28
 18/29 anonim ***** válasza:
Marciusban szultem , kaptam beontest
2018. okt. 6. 08:40
 19/29 anonim ***** válasza:
Én tavaly ősszel szültem, szintén Nyíregyházán és a beöntésből kimaradtam, mert újították a sürgősségi nőgyógyászatot és az ideiglenes helyen nem volt rá lehetőség.
2018. okt. 6. 08:43
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindkét szülésemnél volt beöntés (2012 és 2018). Teljesen jó volt, hogy kipucolt mindent, így nem kellett a szülés alatti baleseten aggódni. Maga a művelet nem fáj, még csak nem is kellemetlen.

Az elsőnél borotváltak, a másodikkal nem, mert pont előző nap szőrtelenítettem magamnak.

2018. okt. 6. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!