A kórházban ahol szülök nem kérhetek érzéstelenítést. Illetve gátmetszést is alkalmaznak protokollból. Mennyire jogos ez hogy ennyire nincs "beleszólásom"a saját testembe? Pedig fogadott orvosom van.
"Ez semmi más, csak nemakarás kérdése."
Én is ezt gondolom. A hisztis nőkről meg a "szülésükről".
Kérdező, teljesen jogod van úgy szülni, ahogy te szeretnéd, ahogy biztonságban érzed magad. Sajnos a pocsék magyar egészségügy kitermelte azt a Stockholm-szindrómás réteget, akik a jó anyaságot abban mérik, mennyire szenvedtél meg érte, és fórumokon licitálják egymást, hogy "nekem így fájt meg úgy fájt!" "az semmi, én szét is szakadtam!" "az semmi, nekem a szoptatás is úgy fájt, hogy vérzett a mellem!" "én nem hisztizek, én büszkén szakadok, vérzek, üvöltök, hiszen ettől leszek különb, mint az a másik!" Foglalkoznának inkább a babájukkal, mint azzal, ki hányadik lett a szenvedésolimpián.
Én is a magánkórházat javaslom, elég szégyen, hogy ebben a kórházban csak a magánegészségügy a vállalható színvonalú, de nem mindennap szül az ember, párszor csak belefér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!