Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hüvelyi szülés után mikor...

Hüvelyi szülés után mikor állt helyre a testetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Konkrétan arra gondolok, hogy mikor állt vissza a hüvely az eredeti méretére?

Van olyan hogy örökre tág marad?

Annyira félek emiatt a normál szüléstől :(

2018. szept. 17. 13:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%
De miért maradna tág? Csupa izom a hüvely, visszaáll egy idő után.
2018. szept. 17. 15:27
 12/21 A kérdező kommentje:

Azért mert egy gyerek azért nagyon nagy. Megviseli a testet. És hallottam olyat, akinél nem húzódott vissza :(

Nekem ez a legnagyobb félelmem.

2018. szept. 17. 15:50
 13/21 anonim ***** válasza:
56%
5 éve szültem, jóval tágabb lettem, nem húzodott vissza. Kinek mi...
2018. szept. 17. 16:55
 14/21 A kérdező kommentje:
Uhh sajnálom :( és tervezel orvosi beavatkozást? Vagy próbálkoztál valamivel?
2018. szept. 17. 18:05
 15/21 anonim ***** válasza:
36%
Valamennyire biztos tagabb. De nem szamottevo es nem befolyasolja a szexualis elvezetet. A gatseb viszont nekem lassan gyogyult, fel ev kellett hozza, hogy ujra a regi legyen.
2018. szept. 19. 09:58
 16/21 anonim ***** válasza:
56%

hát ezt a szűkebbet én se értem, ezekszerint ők nagyon mázlisták :D

én nem lettem se tágabb,se szűkebb ugyanolyan, mint előtte :) mi az elején sok sikosítót használtunk...rettenetesen száraz voltam, kb. mint a sivatag :/ aztán, ahogy helyre álltak a hormonjaim ez változott és visszatért minden a régihez :D kb. szülés után 3-4 hónapra, de addig is tudtuk élvezni a szexet...csak hát sok síkosító kellett hozzá

2018. szept. 19. 13:05
 17/21 anonim ***** válasza:
56%
Nekem sem az igazi meg. 1 eve szultem. Ferjem szerint nem problémás, ez csak az en maniam. En huvely sulyozok. Nekem akkor tunt fel igazan, mikor megjott (2honapja) eloszor es a tamponhasznalat nem mukodott. Intimtornaeg suly, ez csodakra kepes
2018. szept. 19. 13:44
 18/21 anonim ***** válasza:
56%
Én is ettől féltem hogy majd tág marad, hisz mégis egy gyereket nyomtam ki rajta. Nekem volt gatmetszes és varrás kívül belül. 6 hét után próbálkoztunk először, most már több mint egy éves a fiam, és a mai napig azt mondja a férjem hogy szűkebb vagyok mint szülés előtt.
2018. szept. 19. 13:56
 19/21 anonim ***** válasza:
44%

1. gyerek után többen megjegyezték, hogy olyan szűk vagyok, mint egy szűz lány (igen, szétmentünk az exxel, és voltam pár pasival, nem vonultam kolostorba.)

Azóta van párom, született még 2 gyerekünk, nem érez különbséget.

2018. szept. 19. 18:21
 20/21 anonim ***** válasza:
44%
Ja, az lemaradt, az elsővel volt gátmetszésem, és 5 hónapig nem tudtunk az exxel szexelni. De addigra visszaállt.
2018. szept. 19. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!