A frissen vágott gatsebbel ulni a kórházi WC ülőkere amire mas nő is raul a friss sebevel. Tulajdonképpen nemcsak gusztustalan de rendkívül veszélyes kórházi fertőzést lehet osszszedni Ki védeni?
A kórházakban bekerulni ma Magyarországon.. jóformán sok embert az visz el hogy befekszik kisebb bajjal és meghal kórházi fertozesben
A szülés után hogy tud egy nő arra figyelni hogy a kozos helységek használata során ne csak ne érintkezzen frissen vágott punci a másik frissen vágott punci után
De nem kapjanak el se gombát se húsevő bacit?
Fertőtlenítő kendő plusz papír ülőke.
Nem is értem ez hogy lehet kérdés, külföldön sem takarítanak azért minden pisi után.
13: :D :D :D
Én a saját wc-nken kívül bárhová megyek (közwc, étterem, barátoknál, mozi, mindehol) mindig körbe rakom wc papírral és annyi. Nem ér semmim a wc kagylóhoz, ülőkéhez. Ehhez felesleges domestos meg társai. Amikor szültem, a kórházban naponta takarítottak, semmi gond nem volt.
Én egyszer ültem rá, császáros voltam kupot kaptam. Előtte fertötlenítettem,papirt is tettem rá,mégis olyan gombás fertözést szedtem össze.. alig birtsm kikezelni, mire hazamentünk az egész belsö combom holyagos volt.
3 szülésem volt,csak az utolsonál néztem be. Pedig tényleg ugy tűnt lefertőtlenítettem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!