A frissen vágott gatsebbel ulni a kórházi WC ülőkere amire mas nő is raul a friss sebevel. Tulajdonképpen nemcsak gusztustalan de rendkívül veszélyes kórházi fertőzést lehet osszszedni Ki védeni?
A kórházakban bekerulni ma Magyarországon.. jóformán sok embert az visz el hogy befekszik kisebb bajjal és meghal kórházi fertozesben
A szülés után hogy tud egy nő arra figyelni hogy a kozos helységek használata során ne csak ne érintkezzen frissen vágott punci a másik frissen vágott punci után
De nem kapjanak el se gombát se húsevő bacit?
Ha nincs kéznél drogériákban kapható WC ülőkére tehető papír nálad, fertőtleníteni is lehet.
Nővértől lehet kérni fertőtlenítőt, de ha nem adna, ugyancsak szinte minden boltban kapható fertőtlenítő kendő, spray. Egy mozdulattal megoldhato a probléma.
Az egyébként engem jobban zavar, hogy sokan maguk után ezt nem teszik meg, de közben háborognak, hogy milyen állapotok vannak.
Megsugom, bármely EU - s kórház wc- je ilyen, lehet tisztának látszik, de az ott jelen lévő kórokozókat nem lehet látni. Fertőtleníteni kell, ennyi az egész....
Napi kétszer fertőtlenítették a vécéket
Összesen maximálisan négyen használtuk ugyanazt a mosdót
Amikor én ott voltam akkor ketten
Csupasz vécére nem ülsz
Az már régen rossz hogyha a gátsebed a vécéhez ér
Úgyh nem
+ Nekünk az osztályos nővérek javasolták hogy amikor csak tehetjük akkor álljunk a zuhany alá és ott pisiljünk és közbe melegvízzel mossuk meg
A széklet pedig örülsz hogyha van egyáltalán a szülés utáni három napban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!