Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg ilyen marad a has...

Tényleg ilyen marad a has szülés után?

Figyelt kérdés

Megláttam ezt a képet és nagyon elkeseredtem. Sajnos nekem úgy néz ki császárom lesz, de nem számitottam egy ilyen hegre.

[link]

Illetve az igaz, hogy szülés közben kireped a hason a bőr? Annak ellenére, hogy terhesség alatt nem jött ki egy sem? Akkor szülés közben miért? Ás rendes vayg császáros szülésnél is?

Bocsi a sok kérdésért, első baba lesz

2018. szept. 10. 22:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Közvetlen császár után hasonló volt a hasam. Fél évvel később màr sokat javult a helyzet, és egy kis edzéssel olyan lapos hasad lehet, mint a vasalódeszka.
2018. szept. 11. 05:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem se ilyen, de már régen, több mint 3 éve császároztak. Eleinte valami hasonló volt, de aztán lefogytam, a seb körül lement a duzzanat, és teljesen normál hasam lett. Az egyik előző válaszolónál, aki mutatott magáról képet, látszik, hogy az még meg van duzzadva a heg körül, lejjebb fog menni.

Striám nincs egy sem, kötényhasam se lett, szépen visszament a bőröm. Megmutatnám, de most terhes vagyok a másodikkal, szóval sokra nem mész a képpel :D

2018. szept. 11. 10:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem bár nem császárom volt de a hasam bizony így nézett ki, és most is ilyen a bőr rajta, de már van alatta izom. Ruhában nagyon csini, csak levetkőzni ne kelljen.

Magas vagyok , nem volt különösen nagy hasam, de sajnos kötőszöveti gyengeséget sikerült örökölnöm anyukámtól, szóval hiába voltam fiatal 25 éves az első babámnál, a hasam bizony ilyen lett /maradt.

Már beletörődtem. Ezen én változtatni már nem tudok, max a plasztikai sebész.

Szóval de , bizony van olyan is hogy ilyen marad. (annak ellenére hogy nem híztam el és évek óta sportolok)

Nem mindenki szerencsés sajnos.

2018. szept. 11. 11:52
 14/14 anonim ***** válasza:

4 gyerekem van, az utolsó császár volt, 40 éves múltam.

A hasam egyeltalán nem így néz ki! Igaz, hogy rengeteg függ a genetikától, de tenni is lehet érte, hogy szép legyen.

A császáros hegem bugyiban, bikiniben nem látszik. A hasamon nincs stria, és nem lóg a bőr. Nekem csak a csípőmön lettek striák, igaz, azok ellen sem tudtam semmit tenni, hiába kenegettem, kialakultak.

2018. szept. 12. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!