Császármetszés után azonnali bőrkontaktus tapasztalatok?
Sziasztok!
Van barkinek magyarorszagi tapasztalata a csaszar utani azonnali skin to skin-rol? Nekem csak a csaszar johet szoba bizonyos tenyezok miatt, de nagyon szeretnem, ha legalabb az azonnali borkontaktust meg lehetne oldani. Rengeteg video van a neten, hogy kulfoldon ez mukodik, de nem tudom itthon mennyire nyitottak erre az orvosok, szuleszek es a klinikak.
Barkinek barmi info, tapasztalat ezzel kapcsolatban?
A legtöbb kórháznál azt olvasni, hogy apuka kapja meg ebből a célból a babát.
De ez csak a hivatalos verzió. Biztos akadnak orvosok, akik akár anyukának is odaadják. Kérdezősködni kell.
De szerintem apa is épp olyan szülő mint én, az ő hangját is ismeri. Jó kezekben van nála is. Sőt így még inkább magáénak is tudhatja a saját gyerekének születését. Biztos egy életre szóló élmény számukra is. Szerintem ennek a verziónak is van előnye.
Sziasztok! Igen azt tudom, hogy a legtobb helyen ezt ugy oldjak meg, hogy apara teszik a babat, ez is egy tok jo dolog szerintem.
De mi kifejezetten ugy szeretnenk, ha ram tennek, hogy azt a szivdobogast hallja, amit addigi eleteben, hogy biztonsagba erezze magat, sot talan meg cicire is ramozdul:)
Ez nagyon jo hir, hogy a Magernityben igy is tudjak csinalni, mert oda tervezunk menni, koszonom, hogy te is megirtad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!