Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg ilyen marad a has...

Tényleg ilyen marad a has szülés után?

Figyelt kérdés

Megláttam ezt a képet és nagyon elkeseredtem. Sajnos nekem úgy néz ki császárom lesz, de nem számitottam egy ilyen hegre.

[link]

Illetve az igaz, hogy szülés közben kireped a hason a bőr? Annak ellenére, hogy terhesség alatt nem jött ki egy sem? Akkor szülés közben miért? Ás rendes vayg császáros szülésnél is?

Bocsi a sok kérdésért, első baba lesz

2018. szept. 10. 22:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem lesz ilyen, nekem bugyivonal alatt van a heg, ha ránövesztem a szőrt semmi nem látszik belőle, a hasam meg ugyanolyan, mint szülés előtt, pedig nem edzek rá.
2018. szept. 10. 22:11
 2/14 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül marad ilyen, de van rá esély. Nekem 3 császárom volt, de nem ilyen, mert az én bőröm jól bírta a tágulást és csak pár kis csíkom lett, amúgy sima a hasam, viszont a formája hasonló mint a képen, de csak, mert túlsúlyos vagyok.

A kirepedés teljesen alkat függő. Nekem az utolsó héten repedt, de mint mondtam, 1-2 kis pár centis csíkom lett terhességenként. A mellem viszont szanaszét repedt.

2018. szept. 10. 22:17
 3/14 anonim ***** válasza:

Nekem nem ilyen, bár ezen a heget nem is látni a has formájától.

Császárom volt. Szép a hegem, pedig egy éves sincs. Szépen világosodik, van ahol alig látszik, pedig sima, borotvált.

A hasamon a bőr csak a terhesség végén repedt ki.

2018. szept. 10. 22:18
 4/14 anonim ***** válasza:
49%
Nem lesz ilyen, 11 hete szültem és olyan a hasam mint előtte. A heg pedig bugyi vonal alatt van és nekem már egész szép. Nyilván genetika is hogy mennyire lesz striás a bőr és milyen gyorsan húzódik vissza a has.Amikor először tükörbe néztem szülés után én is elborzadtam :)
2018. szept. 10. 22:19
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Császáros ismerőseimnek egyáltalán nem látszik bikiniben. Ami a hasat illeti, maradhat ilyen is, meg visszaállhat tökéletesre is. Nekem 3-4 hónappal a szülés után már ugyanolyan volt, mint előtte. Függhet a genetikától, hasfal erősségétől, sporttól.
2018. szept. 10. 22:19
 6/14 anonim ***** válasza:
Alkati kerdes. Egyaltalan nem biztos, de benne van a pakliban ez is. Nagyban fugg genetikatol, pl anyukadat megkerdezheted, hogy neki lettek-e striai, mennyire nyult meg a bore. Ha nem, akkor jobbak az eselyeid. A kotoszovet minosegetol fugg nagyreszt, ez meg orokletes
2018. szept. 10. 22:33
 7/14 anonim ***** válasza:
71%
Imádom ezeket a “nagy igazság”-nak csúfolt rémisztgetős oldalakat. Kerüld el őket de jó messzire. A hasam szülés után 2 nappal lapos volt és egyetlen striám sem lett, az anyutest a legendákkal ellentétben nem törvényszerű hanem alkat kérdése.
2018. szept. 10. 23:23
 8/14 anonim ***** válasza:
62%

Nekem ilyen lett csaszar utan , miutan lefogytam , azelött meg ilyen sem

Söt ez meg mindjg szep az enyemhez kepest

2018. szept. 10. 23:59
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem sem ilyen. Terhesség előtt is vékony voltam, feszes hasam volt, most 8 héttel császár után már nincs sok különbség a terhesség előttihez képest. Nekem még csak nem is lett ilyen ráncos sem a bőröm, még közvetlenül a császár után sem, terhességi csíkom sincs.

A vágás hosszán egy kicsit meglepődtem azért... Nem gondoltam, hogy ekkorát vágnak. Le is mértem, az enyém 18 cm hosszú.

Az egyetlen dolog, ami zavar, hogy nekem nagyon bevérzett a hasam a műtét után, mivel az egész terhesség alatt vérhigítóztam, és a bevérzés helyén vaskos, kemény hegszövet maradt vissza, ami egy hosszanti 'pukli' a vágásom felett most. Remélem, ez elmúlik, mert oldalról látszik, hogy ott kidudorodik a hasam.

2018. szept. 11. 02:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én vállalom is képpel, hogy így néz ki a hasam 8 héttel császár után:

[link]

2018. szept. 11. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!