2018-ban mennyi pénzt kell fizetni a szülőorvosnak? 29F
A gondozás alkalmával kérdezzetek rá. Van aki rátok bízza, van aki konkrét összeget mond, és olyan is akad, aki nem fogad el pénzt (bár utóbbi nem is fog nektek éjjel 2kor bemenni, ha épp nem ügyel, teljesen érthető módon)
A miénk 150-et kér az ugraszthatóságért. Plusz a szülésznő, róla még nincs konkrét infóm de úgy tudom 50-80 között szoktak nekik adni.
Ha nem fogadsz orvost akkor semennyit.
Én fogadtam, összesen 120 ezer volt a terhesgondozás és 150et kért szülésnél.
#2 vagyok.
Igaz a gondozásra én nem tértem ki, az az én dokimnál 17 ezer alkalmanként. Plusz az ilyen-olyan mintavétel, ha szükséges.
KB 25 ezret fog kapni
Johogynem negyedmillió mi ő szüli meg a gyereket helyetted vagy mi
Én dokimnál a gondozás 20ezer/alkalom 5 hetente, most a végén 36-38-40 héten van.
A szülés 100ezer lesz nála, függetlenül hogy természetes vagy császár.
Szülésznőt is fogadok, kedden találkozunk még nem tudom a tarifát. Kb 50-80 között szokott lenni ahogy olvastam.
De ha soknak találod akkor nem kötelező fogadni, simán lehet ügyeletesnél szülni. Vagy csak gondozásra járni magánba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!