Csaszarmetseg utan fajdalmas behatolas?
Semennyire, hiszen nem nyúlnak a hüvelyedhez, az teljesen olyan mint lánykorodban.
Csak a vágás helye lehet érzékenyebb, amikor rád fekszik a társad, mert eléggé húzódik a 6.hét környékén még..
Szia! Mivel a császármetszés előtt átmossák jóddal a hüvelyt,elpusztul minden baci. Jó is,rossz is.
Ugyan ez volt a problémám. Ezt nekem az orvosom mondta.
Próbáld meg újraépíteni a hüvelyflórádat! Hátha segít.
Ui.: nekem nem segített. 2.5 éve volt a császár,valószínű, hogy ez nálam már komolyabb probléma lett. De nekem sem fáj mindig. Érdekes.
5+
3 még mindig a hüvelyről van szó. Hozzá se nyúlnak, és nem fertőtlenítik belülről.
*a császármetszés előtt átmossák jóddal
Soha. 3 db-om volt, és egyszer semm mostak át.
Nézd, lehet, hogy császármetszéssel szültél, attól még voltál terhes, bizonyos folyamatok azért lezajlottak a te testedben is. Én magam is császárral szültem, és az első 1-2 alkalommal nekem is kellemetlen volt a behatolás, mondhatni picit fájdalmas. De aztán megszűnt.
Viszont az is igaz, amit fentebb írtak, hogy fertőzés jele is lehet.
Nézesd meg szerintem magad egy orvossal, hogy nincs-e fertőzésed.
A hormonok is tehetik pl, lehet hogy kicsit vérbő is vagy lent, vagy ilyesmi.
A hormonok ugyanúgy meggajdulnak csm.-es szülés után, mint természetes sz.utá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!