6 héttel császár után fájdalmas az orgazmus. Másnál is van/ volt ilyen? Belefér még, vagy gond van?
Figyelt kérdés
2018. aug. 23. 11:46
1/15 anonim válasza:
Nekem nem fájt, sőt... 😅 Viszont ha fájt volna, biztos visszamentem volna a dokihoz, akkor is, ha zöld utat adott már, mert nem szabadna fájnia.
2/15 anonim válasza:
Nekem jó 11 hónappal ezelőtti császár után is kifejezetten ,,rosszul esik" az orgazmus.DE már sokkal jobb mint az elején szóval fog jobb lenni és igen belefér.Remélem kontroll után szexeltetek.
3/15 A kérdező kommentje:
Még nem volt kontroll, mert a dokim szabin van, és csak szeptembertől lesz. Addig nem akartunk várni, mert egész terhesség alatt el voltunk tiltva, és egyébként már semmi panaszom srm volt.
2018. aug. 23. 12:32
4/15 anonim válasza:
Hát jó sok eszed van, mit mondjak. Kontroll előtt szexelni... Mehettél volna az SZTK-ba is, hogy minden rendben van e.
5/15 anonim válasza:
Valahogy nem tudom sajnálni az ilyen osztonlenyeket. A dugás fontosabb, mint az egészség...
6/15 A kérdező kommentje:
Nálam nem az az 'ösztönlény kategória', aki közel egy éven át megállja, hogy nem szex-szel, majd a javasolt 6 hetet kivárva, panaszmentesen végre törődik a szexuális életével, a párkapcsolatával is...
Biztosan neked elég szökőévente egyszer, az egészségedre hivatkozva...
2018. aug. 23. 12:59
7/15 anonim válasza:
Kibírtál egy évet, de még 2 hét nem ment volna?
8/15 anonim válasza:
Az indokod nevetséges. De legyen a te bajod.
9/15 anonim válasza:
Akár gond is lehet. Nem véletlenül találták ki a 6 hetes kontrollt, ahol az orvos vizsgálat után rábólint a dologra. Remélem, hogy ennyi ésszel legalább védekeztetek. A szoptatás és a megszakítás nem az.
10/15 anonim válasza:
Nekünk Karácsonyra esett a 6 hetes kontroll, így 8 hetes volt. Mi is végig el voltunk tiltva, de megálltuk, mert meg kell állni. Nyitva lehet a méhszájad, ami miatt akár egy apró felszálló fertőzéstől is nagy baj lehet, ez tényleg nem játék. Nehéz megállni, de meg kell! Ettől függetlenül a fájdalmas orgazmus lehet természetes, nem feltétlenül jelent bajt. Várjátok ki a kontrollt vagy menj el másik orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!