Császár után mikor megengedett az orgazmus?
Figyelt kérdés
Lassan 5 vhete császároztak. Még van egy kis rózsaszín folyásom. Tudom, hogy a szexre még várnom kell, de behatolás nélküli orgazmus már lehet? Úgy értem, a méhfalnak árthatok ezzel? Már nagyon hiányzik a párom... :)2009. jan. 22. 12:21
1/5 anonim válasza:
Én megvártam a 6 hetet szex nélkül akkor nyugodtam meg mikor az orvos megvizsgált és mindent rendben talált, szerintem behatolás nélkül minden "kézi" dolog lehet mehet jótanácsnak írom hogy nekem ztána a szeretkezés nagyon fájt úgy minhta akkor vesztettem volna al a szüzességem.. legyen otthon síkosítód!!
2/5 anonim válasza:
Mielott haza engedett a dokim a korhazbol azt mondta,h 2 honapig ne "fiuzzak"..Mi vasarnap toltjuk a 6 hetet,mar nagyon varom,h vegre kenyeztessen a ferjem,mivel nekunk terhesseg alatt sem volt szabad...annyi vigaszom van,h most kulfoldon van es legalabb "nincs szem elott" :))
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Nekünk sem volt szabad a terhesség alatt sem...
2009. jan. 23. 07:35
4/5 anonim válasza:
Mi császár után 1 héttel voltunk úgy, hogy a férjem csak símogatott behatolás nélkül. semmi baj nem volt, nagyon vigyáztunk a higiéniára, steril lepcsi, kézfertőtlenítővel kézmosás előtte, stb. Én már sírógörcsöt kaptam, annyira hiányzott. Képtelen voltam megállni.
5/5 anonim válasza:
14:51 vagyok. Még annyit hozzá szeretnék tenni, hogy nem biztos, hogy a nálunk történt dolgok példaértékűek, sőt, ami biztos, hallgatni az orvos tanácsára. Az, hogy nálunk ebből nem volt baj egyszer sem, és semmilyen negatív következménye nem volt, valószínűleg sok minden szerencsés összjátékának köszönhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!