Ti mit választanátok?
Nem tudok dönteni a programozott császár és a normál szülés között.
Külföldön élek, és itt lehet választani, sőt az orvosom a császárt nyomatja nagyon, mert kényelmesebb a babának és nekem is.
Igazából nem is a fájdalomtól vagy a komplikációktól félek (anyukámnak és a nővérének is nagyon gyors komplikációmentes szülése volt több alkalommal is) viszont még csak 25 éves vagyok, és rengeteg rosszat olvastam arról, hogy szülés közben mennyire kitágul a hüvely és már soha nem lesz ugyan olyan mint volt.. Van aki annyira tág marad, hogy már abszolút nem élvezi az együttléteket. Semmiképp nem szeretnék igy járni, ugyanakkor a császártól sokkal jobban tartok, az mégis egy nagyobb beavatkozás..
#20 itt csak te vagy hülye, hogy helyből vagy nekifutásból nem tudom.
Császármetszés közben is léphetnek fel komplikációk, születhet beteg sérült gyerek, mégsem hirdeti azt senki, hogy "nem vállalom a császárt mert nem akarok beteg gyereket". Vagy ha ezt is mondaná őt is pont olyan hülyének titulálnám mint téged.
11es azért nagy szerencsed volt azzal hogy utána már egy órát setalgattal. Jó a gyógyhajlamod regenerálódási képességed de ez sokakrol nem mondható el.
Idősek otthonaban dolgozom elmondom hogy aki elhízott pl de sose szült az is inkontinens... Szóval mint ahogy kikered magadnak hogy császár után se kell "meghalni" mert te 18ora után hazamentel, az ugyanúgy egy apró szelet a halmazbol mint aki inkontinens lesz.
5 honapja szultem csaszarral , a mutet a felepules azthittem belehalok poklok pokla. Fogadott dokim volt meg mielott mindenki okoskodna es nagyon ugyesek , engem lelkileg is megviselt 3 het utan kezdtem magamhoz terni...
Csak akkor szulj csaszarral ha a baba elete a tet !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!