Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti mit választanátok?

Ti mit választanátok?

Figyelt kérdés

Nem tudok dönteni a programozott császár és a normál szülés között.

Külföldön élek, és itt lehet választani, sőt az orvosom a császárt nyomatja nagyon, mert kényelmesebb a babának és nekem is.

Igazából nem is a fájdalomtól vagy a komplikációktól félek (anyukámnak és a nővérének is nagyon gyors komplikációmentes szülése volt több alkalommal is) viszont még csak 25 éves vagyok, és rengeteg rosszat olvastam arról, hogy szülés közben mennyire kitágul a hüvely és már soha nem lesz ugyan olyan mint volt.. Van aki annyira tág marad, hogy már abszolút nem élvezi az együttléteket. Semmiképp nem szeretnék igy járni, ugyanakkor a császártól sokkal jobban tartok, az mégis egy nagyobb beavatkozás..

2018. aug. 25. 07:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
22%

Én is külföldön lakom, gondolkodás nélkül a császárt kértem. Egyrészt biztonságosabb a gyerekre nézve ( ez orvosi tény ) , én nem akartam oxigénhiányos, fogyatékos gyereket, valamint nem akartam inkontinens lenni stb. stb.

Itt , a császár után 12-18 órával már lehet menni haza, teljesen jól voltam , mintha semmi nem történt volna. Császár utáni nap már 1 órát sétáltunk kint.

2018. aug. 25. 09:11
 12/25 anonim ***** válasza:
59%
Eszembe sem jutott a nemi életem miatt a császár. Háromszor szültem, nem vagyok tag. Még így 43 évesen sem. Ezzel csak a csaszaros anyukák riogatnak. Semmi alapja.
2018. aug. 25. 10:18
 13/25 anonim ***** válasza:
95%

4300g-os gyermeket szültem természetes módon, de állítom én is,és a férjem is, hogy ugyanolyan szűk vagyok, mint előtte.

Császárt csak életmentő esetben vállaltam volna.

2018. aug. 25. 10:28
 14/25 anonim ***** válasza:
Baratnőm egyet szült eddig de sajnos teljesen kitágult a hüvelye, igaz, kifejezetten elhúzódó kitolása volt. Szerintem ez genetika, hajlam kérdése, ahogy a pocak bőrének repedése is.
2018. aug. 25. 10:38
 15/25 anonim ***** válasza:
55%

Fiatal felnőtt koromtól alkalmaztam az intim tornát. Terhesség alatt és szülés után is jó szolgálatot tett.

3 gyerekem van. Mindet siman szültem.

Semmi gond nincs odalent :)

Én ilyen indokkal tuti nem választanék császárt. Más az ha mondjuk faros vagy hasonló.

És arra is kell gondolni hany gyereket szeretnél mert barátnőm pl. 2t szült császárral de annyira hegesedett minden neki hogy az orvosa nem is javasolt több babát.

2018. aug. 25. 10:54
 16/25 anonim ***** válasza:
59%

én nem akartam oxigénhiányos, fogyatékos gyereket

Akkor gondolom téged is így szült anyád....ennyi ésszel :)))

Hogy gondolhatja komolyan bárki, hogy természetes szülséből fogyatékos gyerek születik?? Ostoba vagy.

2018. aug. 25. 11:28
 17/25 anonim ***** válasza:

Hármat szültem simán.Nagy babák voltak, nem mondom, hogy olyan a hüvelyem mint 20 évesen/40vagyok/ de semmi baj a szexuális életemmel.

Viszont!Azt a pokoli fájdalmat mégegyszer nem bírnám ki...

Ha lett volna lehetőségem választani, császárt választottam volna.De csak és kizárólag a fájdalom miatt.

2018. aug. 25. 11:36
 18/25 anonim ***** válasza:

6 hétig így se, úgyse szexelhetsz utána. Az idő alatt meg úgy össze tud szűkülni a hüvely, mint előtte. Igaz én 2 császáron vagyok túl, a harmadikra készülök, de az enyém is nagyon szűk lett utána.

Mindegy milyen módon szülsz, utána a legkisebb gondod lesz a szexuális életed.

2018. aug. 25. 11:58
 19/25 anonim ***** válasza:
91%
Nekem program császárom volt, nem én vàlasztottam, hanem nàlunk kockázatos lett volna a természetes szülés, pedig én is arra készültem 31 hétig. Hát nem mondanám, hogy egy leányálom a császár utáni időszak...lehet, hogy akkor a műtét alatt kevesebb a fàjdalom és rövidebb ideig tart maga a beavatkozás, mint mondjuk egy 10 órás vajúdás, de utána az első felkelés és az első 1-2 nap maga a pokol. Nyilván tartja magát az ember mert el kell látni a picit, de borzasztó volt, hogy amikor sírt a gyerekem kb 5 percig kászálódtam az ágyból mire fel tudtam állni, a szoptatás sem kényelmes, fekve sem. Az első felállás és zuhany a műtét után..hát az megért volna egy misét :D
2018. aug. 25. 12:00
 20/25 anonim ***** válasza:
16%

16 te helyből vagy ennyire értetlen, vagy segít valaki? Köszi, nekem pl. volt olyan osztálytársam, aki olyan szinten sérült szülés közben, hogy nem is járhatott volna normál iskolába, csak a mama ott tanított, így felvették. Ne tudd meg, mit kapott szerencsétlen gyerek a 12 év alatt. Én ennek az esélyét is ki akartam zárni.

Az meg, hogy meddig fáj a heg... nekem kb semeddig. Mellesleg nem egyszer olvasom itt, hogy mit akar anyuka szülés után pl. körmöshöz menni 2 héttel, mikor a válaszadók olyankor még ülni se tudtak a gátseb miatt... még mindig úgy gondolom, inkább a hasam fájjon, mint a seggem... de mondom, az se fájt..

2018. aug. 25. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!