Egy ágyas szoba vagy 4ágyas? Ti meiket választanátok?
Én első babócámat várom, ahol szülni fogok 3 ágyas szobák vannak, plusz egy szoba ami egy ágyas, és az 12.000Ft/nap. Foglalni nem lehet, akkor mehetünk oda, ha épp üres.
Nem tudom nálatok hogy van, de nálunk a 3 ágyasba se apuka, se rokonok nem jöhetnek be, csak üvegfalon nézhetik a babát, az egyágyasba viszont bejöhetnek a látogatók pár órára, beöltözve. Váltani már nem szeretnék, de mivel apuka tudja, hogy szülésnél nem tudna bent lenni, mert nem bírná ezért az alatt a 3-4 nap alatt meg sem foghatja, és ez nagyon nincs rendben.
Én nekem kényelmesebbnek tűnik ahol egyedül vagyok, mert sokan panaszkodnak, hogy hol az egyik baba sír, hol a másik, így nem nagyon tudja kipihenni magát senki. Tehát sokkal nyugodtabb, és jobban tudtok a babáddal egymásra koncentrálni.
Mivel neked már nem első baba, tudod mit, hogy kell csinálni, nem vagy rászorulva a másik anyukák tanácsára, hogy 3 ágyasba menj, mert egyedül csak ennyi előnye van. Unatkozni biztos nem fogsz, mindegy melyikbe mész.
35hkm
Elsőnél négy ágyasbana voltam,hárman voltunk. Valaki gyereke mindig bömbölt. Én hulla fáradt voltam,semmim nem fájt ugyan,a wc és zuhanyzó undorító volt.
Most a másodiknál vipbe voltam, 13700 /éj volt. Sokkal jobb volt,a harmadiknál is ki fogjuk fizetni rá.Most mondjuk nem voltam fáradt se alapból.
Első és fő szempont a viphez nekem a saját wc és zuhanyzó volt. Nagyon nagyon kritikus vagyok ezekkel,a lányomat is inkább bokorba pisiltetem 4évesen,mint bármi köz wc-be.
4vagyok
Ja itt se lehet bejönni,csak a vipbe a látogatónak,de nem kell beöltözni se. A többibe a többi anya miatt nem lehet bemenni. Ugyanúgy benéztek ide is a növérek,napi többször is,éjjel és nappal.
1 ágyast
ahol én voltam, 7000 volt /éj, de bőven megérte. Ide bejöhetnek a látogatók, egyszerre többen is, a többibe nyilván a többi anya miatt nem, és mivel kicsi az a rész, ahol látogatni lehet, mindenkihez egyszerre csak 1 ember mehet. Plusz itt saját fürdő-wc, nem kell alkalmazkodni. Az összeg meg amit kérnek nálatok egy vicc, nagyon barátságos ár, én tuti kifizetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!