Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egy ágyas szoba vagy 4ágyas?...

Egy ágyas szoba vagy 4ágyas? Ti meiket választanátok?

Figyelt kérdés
2hónap múlva jön a második babám.Ma kérdeztem a korházat mik változtak azóta.Nos,4ágyas szobák lettek ahol 24orába veled van a pici szülés után szinte egyből.Illetve van egy ágyas szoba ami 2500ft/nap.Itt szülés után pihenhetsz és utána kapod meg a babát.Hajlok az egy ágyasra mert ott éjjel csak az én babámhoz kellene alkalmaszkodnom és szülés után pihenhetnék picit.Az elsőnél is aznap még menni se tuttam.De,bizonytalan vagyok segítsetek.:)
2016. nov. 10. 10:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hárman voltunk egy szobában és utólag sajnálom,hogy nem mentem egyágyasba. Éjfél után pár perccel mentem szülni,kb 1 órát aludtam elötte.tehát eleve fáradtan mentem és még a szülés is megterhel természetesen. Azt gondoltam majd jót pihenek mivel a kisfiam 3 napon át aludt,mint a kisangyal,de sajnos a szobatársam babája non stop sírt és nem tudott az anya mit kezdeni vele. Én meg azt hittem megbolondulok a fáradtságtól. Ha teheted kérj külön szobát
2016. nov. 18. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!