39+5 és semmi jele, hogy szülnék. Valaki még?

Én is így voltam, a kiírt napon se volt semmi jele, ugyanolyan napnak indult, mint a többi. NST-n is voltam aznap, annyit mondtak, hogy holnap ultrahang. Hát oda már nem jutottam el, a kiírt napon éjjel 11 órakor beindult a szülés, másnap fél 6-kor bújt ki a kislányom. :)
1. gyerek meg pont 39+5 hétre jött de vele se volt jel.
Igaz én jóslóztam keményen 1-2 hónapig mindkét babával de pont emiatt nem vettem jelnek. :)

Sajnálom hogy ennyire siettetnek. Sajnos a therehesség ez nem olyan hogy ma van egy dátumaim és ma meg is kell Szülnöm.
Ilyenkor nekem jóslóim sem voltak lehet hogy már láttad is válaszomat más kérdésnél
41 + 1 indul a lányom spontán.
Két nappal korábban semmi jele nem volt a szülésnek
Idézem: nem reménytelen eset, mert a mészáj fel van puhulva. Ezt csak azért nézték meg hogy meddig kaphatok időt az indításig. (A Protokol alapján 40 + 4 indítanak de 41 + 4 ig Kaptam időt.)
Na kb. ennyi jele volt annak hogy a terminust túlléptem.
Tehát minden lehet lehet hogy elindul spontán lehet hogy sajnos mivel nem kapsz időt beindítanak

39+3 es nekem se akar jonni , josloim voltak kb 3 napja multak el , nyakdugom ezelotti het ota tavozgat.. 1 hete mar 1 jo cm re voltam nyitva.. barmit csinalok nem akar jonni hetfore vagyok kiirva de orulnek elindulna mert hetfoig ha nem befektetnek en meg azt nagyon nem akarom..
Allitolag hetvegen hidegfrontjon csajok! Hatha remenkedjunj!
Ha van valami irjatok!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!