Volt valakinek hogy minden elöjel nélkül egyszercsak beindult a szülés? ( semmi jósló, semmi nyákdugó) Mára vagyok kiírva, de semmi jele nincs hogy szülnék, a második baba késöbb jönne?
Nekem ugyan csak egy van, de ő is minden előjel nélkül jött.
Délelőtt voltam CTG-n a dokinőm meg is leste a méhszájam, és azzal búcsúzott, hogy 3 nap múlva befektet (a kiírt időponton, mert 1x rossz eredménye volt a köldökzsinóráramlásnak).
Aztán még hazafelé beugrottam egy bababoltba hordozóért, utána az Auchanba vásárolni. És a kasszánál éreztem, hogy valami folyik. De semmi mást. Hazajöttem, letusoltam, még mindig semmi, aztán bementünk a kórházba.
Délben folyt el a víz, kb 4 körül kezdődtek a fájások (light-osan), és este 10kor már kezemben volt a fiam.
De soha nem volt jóslófájásom, és a nyákdugót sem láttam.
Szóval bármi lehet!!!
Szia! Én is mára vagyok kiírva. Már eléggé türelmetlen is vagyok. Nálam sincs semmi jele.
Majd írd meg mi lett!
a szülőszoba ajtajából is visszafordultam, annyira nem volt jel :) Nem éreztem keményedést, nem volt jóslóm, nem fájt sehol semmi. Ez volt 40+3-nál. Szülőszobára fektettek, fél óra múlva burokrepesztés, mert közben ki is tágultam annyira, és 2,5 óra múlva baba.
Egy ismerősömet hazaküldtek a kórházból, hogy nem lesz baba úgysem, erre lefeküdt, elfolyt a vize, irány a kórház, pár órán belül baba.
Nekem a fiamnál(első gyerek) igy volt :)
37 hetes voltam,épp tanácsadásra mentem.A dokim megvizsgált,kikerekedett szemekkel rám nézett,és mondta,XY,2,5ujjnyira nyitva van,ma szülünk!!én is kikerekedett szemekkel néztem rá,és kérdeztem tőle hogy most ez komoly?? :D
Semmi jele nem volt,kivéve a keményedések,elég sokat keményedtem,de az egész terhesség alatt.Fel küldött ct-re,ott a fájások totál kiugrottak,kérdezte is a hölgy,hogy nem fáj???Mondtam hogy nem,egyáltalán nem érzek fájdalmat,csak keményedek,ennyi.Már nem engedtek ki,bent kellett maradnom,gyorsan hivtam a páromat,aki munkából rohant be.Összesen (beöntéssel...stb) 4óra alatt megszületett a fiam :) Nagyon gyors és viszonylag könnyű szülés volt,csak a kitolás volt kicsit fájdalmas,de 5.-re sikerült kibújnia :) Ja,én annak ellenére hogy 37.hétre szültem,53cm,és 3100g lett.
Remélem a másodikkal is ilyen szerencsés leszek,de még az elején vagyok,csak 8hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!