Van olyan budapesti (vagy közeli) kórház ahol nem bunkók a csecsemősök/ápolók a gyermekágyas osztályon?
Mindenhol van ilyen is olyan is...
Mindegyiknek lehet épp jobb vagy rosszabb napja...
Érdemben nem tok válaszolni de a négyes lett a példaképem.
Vidéken szültem, én nagy tervekkel és nagyon magabiztosan mentem be szülés után a gyermekagyasra, de itt nálunk (nem szeret leirni hol van ez) úgy bántak velem h bogtem vagy negyed évig ha ragondolok. Pedig aztán simán alapból rólam is lepereg. Mióta anyuka lettem "puhapocs" vagyok.
Döbbenetes olvasni, hogy anyák szerint egy frissen szült nő legyen elég stramm meg pattogjon, ha bunkók vele meg miért mimóza és miért nem tűr ...
Ha a személyzet fokozottan védendő alanyokal foglalkozik, és a csecsemű meg a frissen szült asszony ilyen, akkor NEM LEHET ROSSZ NAPJA MUNKÁBAN. És ha ezt tapasztaljátok, akkor, csapjatok az asztalra. Nem a bunkó embernél. Ott csak kikékred magadnak. Hanem azonnal, az osztályvezető főorvosnál ÉS a kórházigazgatónál, írásban, tértivényesen, tényeket leírva.
Nem, nem normális ilyen helyetben semmi, ami nem a segtíségről, és az átlagnál SOKKAL gondosabb odafigyelésről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!