Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után egyböl lemegy a...

Szülés után egyböl lemegy a nagy has? Vagy csak pár nap mulva?

Figyelt kérdés
2008. nov. 3. 10:07
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Ha-ha pár nap múlva:))))Egy kicsitt több idő kell ahhoz h újra kicsi legyen a has.Nekem 5hó telt el és még mnindég van,sajna.De ha te keveset hiztál elöbb el fog tünni bizti.
2008. nov. 3. 10:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőimnél mind azt láttam, hogy úgy jöttek ki a kórházból, mintha még mindig terhesek lennének. Sok idő, míg a méh és minden szépen visszahúzódik, inkább hónapokban számolható.

Úgyhogy én is ehhez edzem magam lelkileg :-)

25 hetes kismama

2008. nov. 3. 10:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát, szerintem minimum néhány hét kell, ahhoz meg hogy a bőr is regenerálódjon néhány hónap is. De biztos vannak szerencsések, akiknek kevesebb idő is elég.

A sógornőm nyolc kilót hízott terhesség alatt, súlyra szülés után két kilóval kevesebb volt, mint teherbeeséskor, ennek ellenére szülés után napokig még elég látványos pocakja volt, egy-egy doki még poénkodott is vele, hogy hány gyerek maradt még bent. Elég sokáig terhesgatyót hordott még. Idő kell, amíg a kötőszövetek, hasfal visszahúzódik. De ugyanolyan nem lett neki, már két éve, hogy szült, ő bőrügyileg szerencsés volt, egy csíkja sem maradt, ruhában teljesen lapos a hasa, viszont a bőre nem olyan feszes messziről sem, mint volt.

Én a 36. hétben vagyok és most vettem hasleszorítót szülés utánra, nem tudom, hogy mennyit fog érni, nagyon olcsón találtam, nem tudtam ott hagyni. Hát, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a hasamból...

2008. nov. 3. 10:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Háát..az biztos hogy visszaesik a has és eléggé iszonyatos érzés volt nekem..hirtelen kiürültem??!!!Biztosan sokan érezték igy..Valamennyit esik vissza,de nem lesz az a szép izmos hasad mint előtte..ahhoz idő kell!Ha szerencsés alkatod van akkor a ruha takarni fogja..nekem a szobatársnőim el voltak szörnyülködve hogy hol a hasam??!!de hidd el ruha nélkül látszott nekem is..több hónap volt mire feszes lett megint,talán azért mert nem az volt a legfőbb gondom..Persze ezt nem rossz szándékból jegyeztem meg..
2008. nov. 3. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:
"Hivatalosan" 6 hét amíg a méh visszahúzódik az eredeti állapotába, tehát elvileg 6 hét után visszahúzódik. Én az első babámmal 20 kg-t híztam, mire kijöttem a kórházból már csak 6 kg plusz volt rajtam, és nem telt el még 2 hónap sem a szülés után, már kétrészes fürdőruhában mehettem a strandra. :) A bőröm ugyanolyan lett mint teherbeesés előtt volt. És ez nem a korábbi rendszeres edzéseknek tudható be; édesanyám életében nem tornázott (max. iksolában a kötelező tornaórákon), mindkét terhessége alatt 20 kg-t szedett fel és simán visszament a hasa az eredeti állapotába, úgyhogy szerintem alkatfüggő, de senkinek nem lehetetlen!
2008. nov. 4. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!