Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mennyi az a...

Szülés után mennyi az a normális idő, amit alatt lemegy a has?

Figyelt kérdés
Ez azért is érdekelne mert van egy ismerősöm 5 éves a gyereke és akkora a hasa mint ha lenne vagy 5-6 hónapos. Ránézel és azt hiszed hogy terhet. Hozzá teszem nem kövér kb. 65-68 kilo lehet. Ez normális?
2011. aug. 14. 15:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Én mondjuk extra szerencsés alkat vagyok, most szültem a második babánkat, és a kórházból már a régi nadrágomba mentem haza. Össze vissza 6 kg-t híztam, így mindenki a csodájára járt, hogy milyen lapos a hasam. De ezt anyukám jó génjeinek köszönhetem, tehát szerintem nem ez az általános.

De az sem, hogy szülés után 5 évvel valakinek ne menjen le a hasa. Ez szerintem szimpla túlsúly.

2011. aug. 14. 15:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Én már szülés után 3-4 héttel a terhesség előtti ruháimat hordtam.
2011. aug. 14. 15:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát ha sokat és hasra is hízik az ember,akkor a zsír magától nem fog eltűnni.
2011. aug. 14. 15:28
 4/11 anonim ***** válasza:

első baba után a hasam kb 2 héttel szülés után nem is látszott. a méh 6-8 hét alatt az eredeti méretére zsugorodik. viszont a hasizom (és a bőr is) meg van nyúlva, ezeket edzeni kell, hogy újra visszanyerje az eredeti alakját.

Na, én nem edzettem semmit, de ittam a tejszaporító söröket, így szülés után 1 évvel olyan volt az én hasam is, mint aki 5 hónapos terhes... (vagy sörhasam lett :D)

szóval edzés nélkül, ha zabál valaki ész nélkül, akkor nem csoda, ha kövér...

2011. aug. 14. 15:54
 5/11 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.

mivel én is elég kismamás lettem, elkezdtem hasizmozni. és 2 hét alatt!! olyan sokat lapult a hasam! csak heti 60 percet kellett rászánni - ami nem sok sztem. csak rá kell magát vennie az ember lányának :)

(és akár mennyire nem szimpi rubint réka, az ő hasprogramjával fogytam vissza.)

2011. aug. 14. 15:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Szülés után kb 3-4hónappal ment vissza a hasam annyira,mintha 4hónapos lennék,de az meg is maradt,nem ment lejebb!
2011. aug. 14. 20:05
 7/11 anonim ***** válasza:
nekem azonnal lement:)
2011. aug. 14. 20:42
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én most úgymond normális testsúlyú vagyok. 173/60 23 éves. Most tervezzük a babát. Akkor reménykedem a legjobbakban és rászánom magam az edzésekre is.
2011. aug. 15. 12:43
 9/11 anonim ***** válasza:
.
2011. aug. 15. 22:10
 10/11 anonim ***** válasza:

6 hónapos lányom van, és még most is hatalmas a hasam! Amúgy vékony alkat vagyok, 52 kg-val kezdtem a terhességet.

2 hete Rubint Rékázok, ÉS LÁTSZIK!!!!Kezdhettem vna előbb is!

2011. aug. 17. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!