A szülési fájdalom hasonlít a gyomorfâjáshoz?
Nekem (ha elrontom a gyomrom, pl. ételmérgezés ) akkor nem a gyomrom fáj, hanem lentebb, az egész hasam, a beleim és úgy görcsöl.
Nekem az első vajúdásom pont így indult.
Mivel fogalmam se volt, mit kéne éreznem (mindenki csak a menstruációhoz hasonló görcsöket emlegette- azt pedig egyáltalán nem éreztem) ezért meg voltam győződve éjjel 1 kor a wc-n hogy csak vmi rosszat ettem.
Még hánytam is.
Utána csak nem akart múlni, csak szóltam a férjemnek. Úgy 1 óra múlva már felkelni alig bírtam, akkor sejtettük, hogy ez bizony nem gyomorrontás .
Hajnali 3 kor mentünk be a kórházba, 3 ujjnyira nyitva voltam, 7 re babáztunk.
Szóval igen, indulhat durva bélgörcsökkel, aminek semmi köze a menstruációs fájdalomhoz.
(hozzátenném, a második és harmadik szülésem tompa deréktáji fájdalommal és valóban mint a menstruációs fájdalom-úgy indult. Ott is hánytam, de már csak a kitolási szak előtt kicsivel)
Nem.
Nem hasonlít máshoz, nekem a menstruációs görcshöz se hasonlított.
Erősebb volt mindennél, amit addig éreztem. Pokoli napom volt, de így utólag ki lehetett bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!