Császára való szülés után fájdalom?
3 éve császárral szültem. Azóta hirtelen felállásnál vagy gyors mozdulatoknál (pl ágyban megfordulas és hasonlók) erős fájdalmat érzek az alhasamban (rövid ideig tartó kesszúrás szerű) leginkább jobb oldalon kb a petefészeknél.
Tapasztalt valaki ilyet? Mitől lehet?Egyre sűrűbben sikerül úgy mozdulni...
Egyreszt valoban lehet osszenoves is, ami a csaszar egyik lehetseges kovetkezmenye.
Masreszt siman a terhessegtol is lehet.
Nekem pl csaszarom nem volt, de mar az elso huvelyi szulesem utan is gyakran volt ez a hirtelen kesszuras szeru fajdalom, bar nekem nem hol az egyik, hol a masik oldalon.
Foleg hirtelen mozdulatoknal. Felallas, leules, fiedulas az agyban, de ami a legrosszabb, az a haton fejve eros, hirtelen kohoges, vagy tusszentes.
Nem mindig, jellemzoen mensi kornyeken tapasztaltam/tapasztalom.
Nekem azt mondta a nogyogyasz, higy a nehtarto szalagok megnyulnak a terhesseg soran a meh sulya miatt es ez mar terhesseg alatt is okozza ezt a fajdalmat, viszont ugna is megmaradhat, mert a szalagok nem nyerik vissza az eredeti meretuket, rugalmasaagukat mar egy terhesseg utan sem. Kicsit megnyulnak.
Gyakorlatilag ezek huzodnak meg ilyenkor, az faj.
Kellemetlen nagyon, de amugy nem “veszelyes”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!