Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szex mint indítás?

Szex mint indítás?

Figyelt kérdés
39/3 kismama vagyok. A párommal összeakarunk bújni,hátha mert semmi jele,hogy kiakarna bújni a pici. Aztmondják a spermának van méhszájérlelő hatása. Akkor nem lesz belőle semmi baj ha belém megy el? Lehet hülyeség de ettől tartok egy kicsit.

2018. aug. 16. 13:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
:)*
2018. aug. 16. 17:55
 12/14 anonim válasza:

Nálunk is bejött . Pont 41 hétre szültem.

Szombaton délelött szexeltünk , este fél 10kor ment el a nyákdugom. Vasárnap reggel 6.25re megszültem.

2018. aug. 16. 20:55
 13/14 anonim ***** válasza:
63%

Én 39+1 vagyok ma, a baba már 3,5 kg felett van, mindenemet nyomja és mindenem fáj, alig bírok mozogni, nem tudok már aludni, feküdni is rossz.

Keddre kiírt a doki programcsászárra, de azt mondta hogy jó lenne ha előbb megindulna magától, így az elmúlt 3 napban én már minden praktikát kipróbáltam: csípős étel, talpmasszás, lépcsőzés, séta, fitnesz labdán rugózás, szex (3x is), meleg-vizes fürdő, takarítás, mellbimbó masszázs, de még azt is hogy sok programot szerveztem egy napra, de a drága fiam nagyon kényelmes, nem akar jönni. Sajnos ezek alapján így úgy gondolom hogy akinek megindult a szülése bármilyen praktika után, akkor az nem amiatt volt amit bevetett, hanem azért mert amúgy is akkor szült volna.

2018. aug. 16. 21:21
 14/14 anonim ***** válasza:
84%
Igen legyetek a pároddal együtt,amennyi jól esik.Ha a méhszáj érett hozzá,akkor be inditja a szülést,valaki szex ellenrée is tulhordja
2018. aug. 20. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!