Hormonok okozhatják, hogy van akinek nem indul be a szülés?
Másnak meg össze se jön a gyerek, na az az igazságtalan. Tökmindegy, milyen lyukon jön ki, csak mindenki maradjon ép a végére is, nem?
Egyébként igen, van olyan, hogy valakinek nem jönnek a fájások, nem tágul, nem fér ki a baba a medencén, stb. Mielőtt rutin lett a császármetszés, rengeteg nő és baba halt bele a szülésbe ilyen okból kifolyólag.
Nem kell ezen keseregni, meg feldolgozni, ez van, pont. Örülni kell, hogy ezek ELLENÉRE egészségesen távozhattok a babáddal a kórházból, mert van biztonságos megoldás. Ilyen oldalról próbáld megközelíteni.
Nekem méhnyak elégtelenségem van. Nem tartja meg a terhességet. Már a 16-17. héten kinyílok. Így haltak meg az ikreink. Most is épp sikerült megmenteni a kislányunkat egy műtéttel. Több, mint 5 hónapig feküdtem fejjel lefelé megdöntve, hogy megmaradjon, miközben a többi kismama megélhette élete legszebb pillanatait, én csak rettegtem, nehogy elveszítsük őt is... Eleve 7 évet vártunk rá. Más meg nem vigyáz magára, és csak úgy potyogtatja a gyerekeket... Na, ez az igazságtalan!
Ezt csak azért írtam le, hogy lásd, van ennél rosszabb is. Én szívesen cserélnék veled!
Amikor a szülésről kérdeznek, mindig azt szoktam mondani, hogy tőlem az orromon keresztül is kivehetik, csak ő legyen rendben! A többi nem érdekel.
First world problems...
Nekem is indítani kellett de valahogy nem éltem meg tragédiaként tekintve hogy a kislányomat egészségesen a kezemben tartani volt a legfontosabb. Az pedig hogy milyen úton módon kellett erre a világra imádkozni pont nem a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!