Ez jelezhet nemsokára bekövetkező szülést, vagy ez ilyenkor normális? Első babás vagyok (kislánnyal) kicsit izgulok 37 hétet kezdjük holnap. Volt valaki hasonló helyzetben?
Eddig nagyon szépen aktív voltam, csináltam mindent semmi gondom nem volt. Tegnap éjjel nem tudtam elaludni, sehogy sem volt kényelmes, de ez azért néhány este jellemző szokott lenni az elmúlt 2-3 hétben.
Ami új, hogy a farokcsonton jobb oldalt fájt erre keltem fel. Illetve kissé szurkált elöl is, de nem hosszan. Meg néha keményedik a pocim, de ez is átlagos. A másik fura, hogy ma már kétszer voltam wc a semmiből jött rám, ilyen hasmenésszerű érzés.Meg összességében úgy máshogy érzem magam.
Volt valakinek hasonló? NST-n voltunk a héten, a baba aktív de fájás nem volt.
Ez mit jelenthet? Jelezheti a szülést? Én úgy gondolom, hogy ez normális ilyenkor, de mivel első szülés nem tudok viszonyítani.
Köszönöm a válaszokat!
36+6 km
A hasmenés tényleg jelezheti, de nyilván mástól is lehet.
Farokcsont jobb oldala fájt nagyon nekem is 2. babámmal 34-35 hetes kor körül de szerencsére nem jelentett semmit, 40 hétre szültem. Megnyugtatásképp, pár nap alatt elmúlt, szóval nem ezzel telt 1 bő hónap. Nekem elviselhetetlen volt, jobb lábammal lépni se tudtam pár percig, ha annyira beleállt a fájdalom.
De az se jelent semmit, hogy egy NST nem mutat fájásokat. Hányan járnak úgy, hogy egy reggel doki azt mondja semmi jele a szülésnek, aztán még aznap este beindul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!