Volt-e már valaki hasonló helyzetben? Császármetszés
előkészülete közben, érzéstelenítő beadása után
távoztak a szelek. Ez normális?
ha nem kaptál beöntést szerintem előfordul ilyen.
nekem két császárom volt, ilyen nem történt velem
2016. júl. 27. 14:26
Nem voltam, de nyilvánvalóan normális, mivel már nem tudod a záróizmot sem szabályozni, ezért kontrollálatlanul tud távozni a gáz.
Nem hinném, hogy bárki is fennakadt volna ezen. (Már ha Veled történt)
2016. júl. 27. 14:27
3/15 A kérdező kommentje:
Igen,velem történt előző császármetszés során,és most itt állok a következő előtt,ami valószínű újra császár lesz....ez olyan kínos.
Ne egyél már előző nap sem semmi puffasztót, és kérj beöntést akkor is, ha nem előírás. Nem lesz semmi gond. Mellesleg senki nem akad fönn ilyesmin, nyugi. Nekem 3 császárom volt.
A legutóbbinál a szomszéd ágyon feküdt egy csajszi, akinek antibiotikumot adtak előtte, mert kellett, hiába mondta, hogy hasmenése lesz tőle. Na, neki nem csak a szelek távoztak a műtőasztalon, szegénynek. A műtét után azonnal rendeltek neki másféle antibiotikumot. Nevetett az eseten, azt mondta, legalább sikerült elérnie, hogy rendes gyógyszert kapjon.
2016. júl. 27. 14:34
Nem kaptam beontest, a mutet utan pukiztam egy csomot a szobankban (azonnal oda vittek) Mi sokat nevettunk, a ferjem volt csak ott velem (meselte, hogy ejjel is csinaltam:D), delutan mar jott be a csalad meg par baratunk, ultem az agyon es probaltam hangosan beszelni, ha ereztem, hogy jon.:)
2016. júl. 27. 14:43
Attól, hogy nem érezted már akkor, a baba ugyanúgy nyom belül mindent. Szerintem láttak/hallottak ők már ennél cifrább dolgokat is.
2016. júl. 27. 14:51
Nem tapasztaltam, de tuti normális.
Én utána este pukiztam sokat. A szobatársamnak még modtam is félálomban(mikor mondta, akkor jutott eszmbe), hogy pukizni kell. :) Utána meg, hogy ne haragudjatok, de ez rohadt büdös. :DDD
2016. júl. 27. 15:15
Velem is megtörtént, még félig bódultan is azt hittem elsüllyedek szégyenemben, a dokik meg szerintem kb. meg sem hallották, legalábbis valami konferenciáról vagy tanulmányról beszélgettek míg el nem kezdődött a műtét. Szóval szerintem ne rágódj ezen, minden jót nektek! :-)
2016. júl. 27. 15:17
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató szavakat! Holnap lehet hogy bent kell maradnom ctg után. Bár nem mondta az orvos hogy meg is császároz,csak hogy vigyek mindent. Köszönöm még1x!!! :)
A nővéremnek 3 császára volt. Ő úgy úszta meg a második-harmadiknál a beöntést, hogy a műtétek elött 3 nappal nem evett semmit, max húsleveslét ivott. Így nem volt széklete sem. Mivel kb 3 nap amíg kiürül a beled(bocs). Ha félsz a beöntéstől akkor próbáld ki. De a szelekre nem igazán van megoldás, mert a gázképződés az más. De amúgy amikor direkt figyelik, hogy pl ittál-e eleget és pisilsz-e akkor szerintem a pukizáson nem fognak fennakadni.
2016. júl. 27. 15:31
Kapcsolódó kérdések: