Pár órája volt 2. gyökér kezelésem. Kiment az érzéstelenítő. Normális az h közepesen fáj illetve lüktet és ráharapásra nagyon érzékeny?
Figyelt kérdés
A múltkori alkalommal kitisztította a gyökércsatornát, kiszedte az idegeket, de nem zárta le. most már ideiglenes töméssel lezárta, és kerültek valami dolgok is a gyökércsatornába. azt mondta a doki hogy ha kicsit fáj vagy feszít az normális. de ez olyan közepesen fáj és az előbb még lüktetett is. . . a gyökércsatornákat géppel lemérték, biztos hogy elég mélyen van minden. mi lehet ez? normális ez? Algo pirint vettem be rá 15 perce. valakinek volt hasonló tapasztalata? elvileg még 2x kell menni.2016. ápr. 24. 16:52
1/2 anonim válasza:
Nekemis most volt gyökérkezelésem nemrég, énis éreztem hasonló fájdalmakat,de mára már semmi baja. Szerintem nincs okod aggodalomra, csak győzd kivárni a végét! Kitartás! :)
2/2 anonim válasza:
Ha néhány nap múlva nem múlik el az már nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!