Beduzzadt az arcom, gyökér kezelték, és nem tettek bele semmilyen tömést, (legalább is én úgy gondolom, hogy nem tettek bele semmit, mert nem éreztem, de határozottan érzem hogy jobb, bár az arcom még mindig meg van duzzadva) mért?
Én fogam is így van!
Sok a trutyi benne, és úgy kijön. Csak rendesen kell mosni.
Röngent majd a végén csinál.
De az érzéstelenítő jó lett volna.
Enyém is bedagadt. Antibiotikumot kellett rá szednem...
Nyilván azért nem csinált röntgent, mert anélkül is nyilvánvaló volt számára, hogy a fogat gyökérkezelni kell. Ne felejtsd el,hogy a sok röntgen nem használ, és a gyökértömés után mindenképp szoktak készíteni egyet, hogy lássák, felér-e a tömés a gyökércsúcsig, ha ugyanis nem, a fog góccá válik.
Lidokaint meg valszínleg azért nem kaptál, mert kár lett volna beléd, ugyanis a dagadt szövetek nem zsibbadnak el :)
Most azért hagyta nyitva a gyökércsatornát, hogy azon át ürüljön a genny, később majd kapsz bele gyógyszeres gézt.
Neked is elküldöm ezt a cikket a gyökérkezelésről, az előbb küldtem el egy sorstársadnak is :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!